Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ücretleri ne kadardan baslıyor,bir de bu CAL muhabbeti nedir? Şimdi dedicated sunucu var 1 adet ve win server 2003 kullanmayı düşünüyorum,server ufak caplı bir kaç site ve forum barındıracak,ilerdede oyun sunucusu olarak kullanılma ihtimalide var,remote desktop dan da sadece 1 kişi baglanacak servera. Şimdi hosting firması diyorki win ser 2003 kullancaksan senden aylık ekstra 20eu alırım,ben bunlara,benim kendi win server 2003 lisansım var alın bunu kullanın desem,daha mı uygun fiyata gelir benim için? Birde bu CAL(client access licensing),benim durumumda olan biri için ne anlam ifade ediyo :) mesela su işimi gorur mu? http://cgi.ebay.com/Windows-Server-2003-Standard-Edition-Key_W0QQitemZ260549128974QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3ca9f0330e CAL lisansı yüklemeden servera giriş e izin verilmiyormu yoksa legal olmasada müsade etme gibi bir durum varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Extra bir ücret talep etmemeleri gerekiyor aslında daha önce ni.net.tr ile ve r10dan bir kaç şirket ile çalışmıştım böle bir ücret istememişlerdi. Yanlızda tekrar kurulum için ücret talep ediyolardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar