hellhundd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Arkadaşlar ben oyunu eskiden oylesine 1 ay oynamıştım şimdi yeniden oynamak istiyorum Azgal orderda basladım oyuna SW açtım sizce level1-25 en hızlı nasıl atlanılır birisi bi öneri verirse çok sevincem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 quest yaparken seneryo sırasına gir.seneryo questlerinide al bitirdikçe onlarıda verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Level 40 arkadaşın seni alır götürür lotd e (varsa) 4 saatde 25 yapar. Ama bu sw sevdası garip türklerde. Türkiyeden oynuyorsan eğer, o karakterin en eğlenceli buildini, oynayamacaksın. Düşmanı 35-65 feet arasında tutmak gerekiyor. Hasar almamak için. Buda zor. Nereden baksan, 2 görüntü arasındaki fark 30 feet oynuyor. Hevesini kırmak gibi olmasın ama uyarıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Cok buyuk hata yapmak uzeresin. Sirf pve takilmak istiyorsan bir sey diyemem ama lvl40'a yardirman cok anlamsiz. Warhammer'in diger Mmorpg'lerden farki her levelde doya doya pvp, pve yapabilmen. Diger oyunlarda ki gibi dusuk lvl'de ezik kalip ben size ilerde gosteririm diye haldir haldir kasmana gerek yok. Adamlar bolmus T1, T2, T3 diye herkes kendi capinda takiliyor. T1, T2, T3 de oyuncular arasi armor bakimindan coook buyuk fark olmuyor. Ama T4 farkli. En iyi armoru olan da en kotusu de ayni yerde. Basina gelecekleri sana ozetleyeyim. LOTD'de 1-40 arasi 2-3 gunde kasabilirsin. Dusuk Renown ile lvl40 olacaksin. Baslayacaksin Renown kasmaya. Senin elinde 30dps silah karsindaki adamin 80dps. Senden dusuk Lvl adam bile seni kesince bu ne bicim karakter diyip yeni karakter kasacaksin. Ayni sekilde kasarsan toplam 2 ayda oyunu birakirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hunty'e çok katılmıyorum. renownla şu an için değişen tek şey armor, iyi olmasa da orta halli bir silahı lotd'den scarablarla alıyorsun zaten cok sıkıntı olmaz. olmadı biraz loot toplayıp auction house'dan orta karar bir silah alabilirsin. ha gider lotd'de sandstorm silahı düşürürsün o zaman oyundaki en sağlam silahlardan birine sahip olursun o ayrı t1 evet zevkli, t2 eh senaryolarla güzel, t3 daha iyi ama lotd dolayısıyla boş olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 3 günde 40 olduktan sonra kazandığın zaman renownu da gearı da toplamaya yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellhundd Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ben simdi 19 oldum T2 de kasıyorum genelde keepden keepe kosuyorum bu sırada 3-5 epic itemde oldu renownum su an levelimle aynı 25 e kadar ORvR/Sc kasıp sonra lotd e gitip 40 a kadar kasmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Rvr yapip hem lvl hem reown almak bana daha eglenceli geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellhundd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Aynen Katılıyorum ayrıca ORvR alanlarda alınan inf rewardlarda fena deil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun64 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Merhaba arkadaşlar size John'sun yapmış olduğu Bot'u TÜRK'çe versiyonunu sunuyorum. *Warßot *-Auto attack *-Sınırsız hızlı koşma *-Para kasmak artık çok kolay otomatik toplama *-Sizi başka bir mapte gibi gösterip +Healt artırma *-Öldüğünüz zaman aynı yerde doğma *-Görevleri olduğunuz yerden alıp verme *-Görev yerine ışınlanma *-1 Günde 7/24 Kasarsanız Görevler ile birlikte 25+LeveL alırsınız. *Guild için gerekli olan maddeleri otomatik toplama http://waronlinebots.tr.gg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar