arar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 yukarda belirttiğim gibi bilgisayar elektirikler gidip gelince açılıyor, evde de olmadığım için mühim bir elektirik israfı söz konusu... bi ayar falan mı yapmak gerek; nasıl düzeltilir?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bios'a girip "Wake On" seçeneklerini bi kontrol et derim ben[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 cin ? hmm bios ayarlarına baksana bir benimkide bi zamanlar sabah 8 de otomatik açılıyordu korkuyordum , soradan çaktım davayı[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 modemringon-wake on lan ı kapadım altta pmı wake e benzer bi şey yazıyodu onu anlamadım, dolayısıyla da kapamadım kapasam mı?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Arkansis, 24 Temmuz 2004 19:37 tarihinde demiş ki: cin ? hmm bios ayarlarına baksana bir benimkide bi zamanlar sabah 8 de otomatik açılıyordu korkuyordum , soradan çaktım davayı Ahaha aynen bende tırsmıştım ilk başlarad :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar