Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Merhaba Arkadaşlar, PS3 aldıp Guitar Hero setini orda aldığım için elimdeki PC için olan Guitar + 2 Guitar Hero oyununu satıyorum. - Guitar Hero Legends of Rock - Guitar Hero Aerosmith Satmaya düşündüğüm fiyat 120 lira hepsi için. Istanbul'daki ardakaşlara elden verebilirim. İlgilenler lütfen ÖM atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 gitar hangi model? bi de iyi durumda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 gitar xplorer. İlk çıkan gitarlardan. 2 ay felan oynadım o gitarla. Herhangi bir problemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ooo arkadaşım arıyodu hemen veriyorum linkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar