karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 aurora borealis gökyüzünün girebildiği şekiller efem. bildigim kadarı ile sadece kutuplara yakın yerlerde gerçekleşiyor.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 [signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 şimdi bunun yeri görsel sanatlar mı, internet mi, konu dışı mı? neresi?[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 süper olmus hemen forumuma ekleyem[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Kuzey ışıkları deniyordu bunlara dimi? Çok hoşlar. Türkiye'de gözükse kıyamet alameti zannederler.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 güneşin patlamasıyla, dünyadaki manyetik alan etkileniyomuş, ondan bu kuzey ışıkları oluşuyomuş. vallahi dün trtde belgeselde izledim[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ben bunnardan gordum isvecte. kirmizi, yesil ve de mor olabiliyorlar, harika gozukuyorlar.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Şunun fotoğğrafını çekmek için neler vermezdim. (400$ ve bir otel dışında)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 offf bi filmde bahsi geçiyodu bunların. filmde adam gökte bu şekiller oluştuğu sırada eski bi radyo yardımıyla geçmişle konuşuyodu. geçmişte kendisi çocuk, babası bu radyoyu kullanırkenki halde. bu doğa olayının kerametiyle oluyodu[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bayıldım resmen karakediye teşekkürlerimi sunuyorum bu linki bizimle paylaştığı için :)[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 benim dönem ödevimde geçiyordu bunlar, bayağı bir fotoğrafını görmüştüm çok güzeller =)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 oo harika :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 aa hakkaten neydi o film güzeldi baya, babası bi itfaiyeciydi bi yangında ölüyodu oğlu işte gelecekten babasıyla konusup onun kurtulmasını sağlıyodu fln, hoştu baya[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SercanSengun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Aegean, 25 Temmuz 2004 09:37 tarihinde demiş ki: aa hakkaten neydi o film güzeldi baya, babası bi itfaiyeciydi bi yangında ölüyodu oğlu işte gelecekten babasıyla konusup onun kurtulmasını sağlıyodu fln, hoştu baya Frequency[signature][hline]Sercan Sengun [email protected] Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar