mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 "White Wolf" said: abi samsung a şahane diyorsunuz anlıyorum ama onun samsung 522 fiyatına acerdan lenovo dan daha iyi özellikli laptop alabiliyorsun örnek: acer ben dartyden r522 samsungu 1300 e aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 samsung ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 2500 milyarı demişler çoktan üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Samsung iyi güzelde o ekran kartıyla(4330) oyunlarda üzülürsün cok.8600m gt den bile cok daha kötü ekran kartı. Casper dan uzak dur,kasası dandik,bildigin plastik gibi bişey,cok ısınıyor,ekranı dandik vs... Hp nin kasasi gayet saglamdır,ısınma sorunuda her modelde yok,sanırım dv7 ler biraz daha iyi ısınma acısından. Dedigin oyunlari high ayarlarda oynamak icin,alman gereken en düşük ekran kartlı laptoplar, gt240m ve 4650 serileri olması lazım. http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-028163-y550-core2-duo-p8700-2.53ghz-4gb-500gb-gf-1024mb--gt240-bt-15.6-dvdrw-w7p64/productdetails.aspx?I_ID=41014 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400101846305&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en tr de bulabilirsen kacırma bunu,senin,butceni gecmez büyük ihtimal,yakından gordum,kendine hayran bıraktırıyor alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Dark linkteki dell güzelmiş ama ddr2 biliyorsundurki oyunlarda ekran kartı önemli olduğu kadar ram de önemli özellikle yeni nesil oyunlar ddr3 e ihtiyaç duyuyor,şu ana kadar fiyat performans açısından acer dan iyisi yok gibi, ama acer'da ne kadar iyi tartışılır açıkcası,çünkü beyenenler var,ama inanılmaz boyutlarda yerden yere vuranlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ya ben şu aleti beklemedeyim http://www.teknolojialani.com/urun/as5740g-ci5-430m-1gb-notebook.aspx Müthiş birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 laptoplarda 4 gb ddr2 ile ddr3 arasında oyle ahım sahım farkettirecek kadar bir performans farkı yok,ddr3 yerine ekran kartı,işlemci ,ekran boyutu gibi şeylerle daha cok ilgilenmeni tavsiye ederim,oyun icin alıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Sinad i3 lüsü satılıyor onun vatanda falan ama i5 lisi yok heralde daha,anlamadığım i5 lisi i3 lüyle aynı fiyatta ya bu senin yer yanlış yazmış yada vatan pahalıya satıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 önsipariş fiyatı bu 2-3 tane satışa sundu. Donanımhaber den takip ediyorumda onlar almışlar ellerine gelmesini bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Sinad dün akşamdan beri bu teknoloji alanı denen siteyi araştırıyorum, birtane yorum bulamadım,ben antalyada oturmaktayım laptopu alsam kargo ile gelicek,bozuk çıktı diyelim, iade alıcaklarmı nasıl olucak ne kadar güvenilir onları çözmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wretched Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Hp marka laptopumun Cd sürücüsü bozuldu telefon açtım yeni sürücü aynı gün kargoya verildi ertesi gün elimdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar