Selocan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Tom Hanks[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Bana çok benzeyen Brad Pitt oynamalı bence[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: ConspiratoR, 02 Temmuz 2004 15:03 tarihinde demiş ki: küçük emrah ahaha küçük ibo :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ibrahim tatlıses[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power..
Öne çıkan mesajlar