arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ben uyumam :P[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 agust olası bı tarıh ben daha sonra beklıyorum o ayrı.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: arcane, 29 April 2003 19:12 tarihinde demiş ki: realtime ancak tactics teki continuos turn based gibi değil. baldur's gate gibin yani tamamen realtime[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Sitesinde fast pace demiş, fast pace hızlı adımlarla gibi birşey oluyor, kafamda hiç bir kategoriye koyamamıştım, sağol.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 13 mb lık trailer ı var tavsiye ederim izleyin gameplay hakkındaki birçok sorunuzu cevaplayacaktır[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 hm ben şimdiye kadar hiçbir rpg oyunu görmedim diyebilirim o zaman. yani sonuçta kararları biz değil yapımcılar seçiyor. bize ha 1 ha 3 son seçeneği sunsalar bile, bu bizim değil programcıların seçenekleri. o zaman hiç rpg yok mmorpg dışında.. yani bu zaten benim benimsediğim düşünce :) eh ama atmosferi en iyi olan oyun hangisi sizce? bence bg2 + tob yani, bg2ye laf etmeyelim :) bu arada, ben actor + explorer karışımı diyebilirm kendime. lionheart ne? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 baldurs gate e ben bu forumlarda oldugum surece agır laf ettırmem zaten eden kısılık oyunu oynamamıs yada bu turu sevmıyor demektır...Lıonheart baldursu yapan sırketın baska bır oyunu ona cok benzıyor fakat dunyalar ayrı sıstemler ayrı falan bence daha ıyı bır sıstemle kuruldugu ıcın bır kademe ıyı bır oyun olucaktır benım tahmınım konusunuda begendım umarım kucuk dusurmez benı blackısle....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 kesinlikle actorum. torment ve fallout da actorluk yapmayan adam da oyunun ne kadar tadina varabilir o da tartisilir.[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 actor çok az explorer/strategist Torment derim bende, müthiş arşivlik oyundur hatta bi kaç senede bir tekrar oynanmalı tazelemek açısından hatta Torment ın senaryosu topseller romanlara taş çıkartır[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 parti var mı? neverwinterden nefret ettirdi parti olmaması parti arası konuşmalar.... ah özledim bg2 yi ilk oynayışlarımı (7 kere filan bitirdim) bi de 3d mi? yoksa infinity mi? 2 boyutluda herşey el çizimiydi, pastel boyayla boyanmış gibi şehirler, elf şehirleri vardı ühü ühü nerde benim pastel boyalarım :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 lionheart ı bg yı yapan adamlar yapmıyor[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 yapanlar aynı kısıler olmaya bılır ama zaten tek basına oyun yapan bı blızzard kaldı dımı :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 blackisle ile çok alakası yok onu anlatmaya çalışıorum reflexive entertainment yapıyor oyuınu[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Yaptırana bak sen :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ee oyun kötü mü olcak yani :( ya da şöyle diyeyim güzel olması %100 olmayacak mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 100 olmayacak ki zaten :) 99 civarı derim ben ya siz alın beğenmezseniz ben vericem paranızı valla..[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ben preorder ettim ama büyü sistemini değiştirmişler beğenmedim paramı geri istiyorum arcane :) bu arada 10k mesaj nasıl atıyorsunuz, sizin gibi tiplere bayılıyorum eu2 forumlarında 100k küsür mesaj atan bir adam vardı mesela. neyse konu saptı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 100 k mesaja ömrümün yeteceğini sanmıyorum :) hangi büyü sisteminden bahsediyorsun ? ilk kez kullanılacak..[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar