Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tiroid hastalığı ve tedavisi için

QueenofSpades

Öne çıkan mesajlar

Annem ciddi derecede tiroid hastası, daha önceden haydarpaşa numune hastanesine gidiyordu ancak oradaki endokrinoloji bölümünü kapattılar, daha sonra aylarca test yaptırmadı. Geçenlerde büyük bir rahatsızlık geçirdi. Şimdi iyi bir doktor arıyorum onu tedavi ettirmek için. :(:(:(

Eğer daha önce tiroid tedavisi görmüş olan / doktor tanıdığı olan vs. herhangi bir şekilde tavsiye verebilecek arkadaşlar bana özelden veya buradan ulaşabilir mi acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle gecmis olsun.
ben de tiroid tedavisi gördüm. yaklasık bi 7-8 sene önce ameliyat olmama ragmen her gün icmem gereken bi ilac var ki annenin de bu ilacı kullandıgını tahmin ediyorum. eger annen bu ilacı almıyorsa yada yeterli dozda almıyorsa ciddi derecede rahatsızlık gecirebilir. sen de az cok biliyosundur belki tiroid hormonu alınmadıgında bütün vücudun dengesi bozuluyor cünkü. mesela ben yaklasık 3 senedir kontrole gitmiyodum artık gecmistir filan diyip ilaclarımı da düzenli almamıstım. resmen bütün degerlerim alt üst olmus. o yüzden annenin en kısa zamanda kontrole gitmesini tavsiye ederim ben, ihmale gelmiyor gercekten böyle seyler. ilac yeteri kadar ve düzenli olarak kullandıgında kısa sürede eski haline gelirmis zaten insan, korkma o yüzden annen icin=)

doktor olarak da cerrahpasadaki prof.dr özer açbayı öneririm. gayet iyi, deneyimli bi doktor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...