forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 telefondaki görüntüler klasöründeki dosyları sildiğimi hatırlamıyorum 2 foto çekip bilgisayara atcaktım öncekilerle birlikte ama şubat ayı klasörü bomboştu, hata son 2 çektiğim bile yoktu hafıza da neden böyle yapmış olabilir recovery programları 1 ay öncekileri buluyor, 1 haftalık olanları bulamadı, en fazla 1 fotoğraf çektim üstüne de fazla bişey yazmamıştır herhalde ne yapmak lazım gökkuşaklı filan güzel resimlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 baska bir yerde olabilir mi fotograflar? bir de, telefonu senkronize ediyor musun normalde? o sirada bilgisayara esleyip silmis olabilir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 badcopy diye bir program var onu denermisin? istersen öm ile gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 olası tüm klasörlere baktım usb ile bağladığım da depolama yı seçtim pc suite uğraşmadım yani ama boştu klasör tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mayhem said: badcopy diye bir program var onu denermisin? istersen öm ile gönderebilirim. shareware i çok kısıtlamalı mı google da buldum ama eve gitmem lazım önce, sağlam bir programsa gönder aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 gönderiyorum şimdi özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aradıklarımdan bazılarını kurtardı, bazılarının yarısı gözükmüyor resmin başka programla uğraşmamım faydası olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Recuva kurtardı http://www.piriform.com/recuva üstelik beleş o kadar da kasmama gerek yokmus http://img710.imageshack.us/img710/9792/020220010600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar