Radiance Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 win7 64bit kurulu. mouse ile sağ tuş tıkladıgımda hata veriyor. "Windows Gezgini çalışmayı durdurdu." hatası veriyor. Bilgisayar, çöp kutusu vs.. tıkladıgımda calısıyor ama klasor dosya vs tıkladıgımda bu hatayı alıyorum. virüs programı felanda kurdum tarattım ama çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sağ click yaptıgın zaman explorer default ları dışında install ettiğin adamlarında birşeyleri geliyor, örnek winrar ın elentileri gibi. Bu hatanın başladığı zaman aralığında ne yükledin, onu sil. Klasore sağ click sorun cıkarmıyor, direk ekrana sag click problem cıkarıyorsa mesela desktop, ekran kartı eklentileri o ekranda devreye girer, dert ordan da cıkıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Klasör, dosya, masaüstü'ne sag tıkladıgım zaman hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sag klik menusunu degistiren bir yazilim yuklemissin ve yukledigin yazilim isini tam becerememis =) registry'den teker sag klik menu baglantilarini silerek deneyebilirsin. http://www.sevenforums.com/crashes-debugging/19169-right-click-causes-explorer-crash-fix.html adresinde bir tutorial var. autoruns'i tavsiye eden de olmus ama nedir bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Sorun hiç birşey yüklemedim :) dün gece sadece call of duty yükledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 edit. düzeldi tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 nasil duzeldi, neymis sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Sorun senin dedigin gibi galiba verdigin linki okudum tüm özellikleri kaldırdım sırasıyla düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar