Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Foçada saat akşam güneş batarken 7 sularında hergün çıkıyorum yokuştan aşağı salıveriyorum sonra kendimi.Budur.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aquila said: bi de babasi pro bisletci olan var. kızıda biniyo
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 copry said: yuvarlanmıyo musun :D Yok bi kere araba çarpıyodu yokuşun aşağısında bi daha olmadı. İyi niyetimle cevapladım bak anladın sen.
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben de tam onu sormak istemiştim. yokuş falan tehlikeli. teker yuvarlak falan çaktırma ben de iyi niyetle cevapladım sen de anladın
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ya şöyle kafa, bisikletli ve kendine güvenen bir arkadaş grubu oluşturamadım hala. Şöyle Mayıs gibi çıksak Çanakkale'ye, ordan Bozcaada'ya -vapurla, troll önlemi- geçsek. Orda takılsak, gezmek, fotoğraf, rakı-balık vs.
Manve_13 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Fakir misiniz olm. Ne bisikleti, madem 2 teker istiyonuz gidin motosiklet alın yorulmayın bari :D
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Fistan said: aquila said: bi de babasi pro bisletci olan var. kızıda biniyo babasina bak, kizini al.
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aquila said: Fistan said: aquila said: bi de babasi pro bisletci olan var. kızıda biniyo babasina bak, kizini al. fact: bisiklete binen bayanların %12'si selenin cinsel organlarına sürtünmesinden ötürü orgazm olduğunu biliyor muydunuz ? yaa yaa
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ürün Kodu :tpure Marka :TREK Fiyatı : 590,00 EURO : 1.227,55 TL eheh sen bana bisikleti al, ben istedigin kadar surerim seninle.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Oha true story hikayem geldi aklıma. neyse yok hikaye falan.
Zep Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 selam, bu yaz bisikletle ege kıyısının büyük bi kısmını katetmek istiyoruzgüzel bi güzergahta eşlik etmek isteyenler,katılmak isteyen olursa güzel olur.
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ben gelirim tarihleri uyduğu taktirde. Önceden tanışıp kaynaşalım tabi.
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yokuş inerken iyide yokuş yukarı napcanız hacı bırakın egedeyken denize falan girin boşverin bisikleti
Bella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 büyükada mükemmel yahu sadece faytonların civarı kokuyor. tepelere çıktığında yok bişi sdfg
Zep Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ferrero said: Şöyle Mayıs gibi çıksak Çanakkale'ye, ordan Bozcaada'ya -vapurla, troll önlemi- geçsek. Orda takılsak, gezmek, fotoğraf, rakı-balık vs. şunu geçen yaz yaptık.temmuzda.3-4 gün ordaydık gerçi günü birlik değildi.çok iyidi bozcaada.
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bozcaada süper gerçekten. edit: ya offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff edit2: madalya geldi :(
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 seneler oncesinde almanya'dan gelen siyah bmx'im vardi en son. sonra hic bisikletim olmadi.
Öne çıkan mesajlar