Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Foçada saat akşam güneş batarken 7 sularında hergün çıkıyorum yokuştan aşağı salıveriyorum sonra kendimi.Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yuvarlanmıyo musun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aquila said: bi de babasi pro bisletci olan var. kızıda biniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 copry said: yuvarlanmıyo musun :D Yok bi kere araba çarpıyodu yokuşun aşağısında bi daha olmadı. İyi niyetimle cevapladım bak anladın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 tolga sen yenidesin di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben de tam onu sormak istemiştim. yokuş falan tehlikeli. teker yuvarlak falan çaktırma ben de iyi niyetle cevapladım sen de anladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ya şöyle kafa, bisikletli ve kendine güvenen bir arkadaş grubu oluşturamadım hala. Şöyle Mayıs gibi çıksak Çanakkale'ye, ordan Bozcaada'ya -vapurla, troll önlemi- geçsek. Orda takılsak, gezmek, fotoğraf, rakı-balık vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Fakir misiniz olm. Ne bisikleti, madem 2 teker istiyonuz gidin motosiklet alın yorulmayın bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Fistan said: aquila said: bi de babasi pro bisletci olan var. kızıda biniyo babasina bak, kizini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ne güzel espiri yapıyosun sen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aquila said: Fistan said: aquila said: bi de babasi pro bisletci olan var. kızıda biniyo babasina bak, kizini al. fact: bisiklete binen bayanların %12'si selenin cinsel organlarına sürtünmesinden ötürü orgazm olduğunu biliyor muydunuz ? yaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ürün Kodu :tpure Marka :TREK Fiyatı : 590,00 EURO : 1.227,55 TL eheh sen bana bisikleti al, ben istedigin kadar surerim seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Oha true story hikayem geldi aklıma. neyse yok hikaye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 selam, bu yaz bisikletle ege kıyısının büyük bi kısmını katetmek istiyoruzgüzel bi güzergahta eşlik etmek isteyenler,katılmak isteyen olursa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ben gelirim tarihleri uyduğu taktirde. Önceden tanışıp kaynaşalım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yokuş inerken iyide yokuş yukarı napcanız hacı bırakın egedeyken denize falan girin boşverin bisikleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben de biniyorum bisiklete. adada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ada at boku kokuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 büyükada mükemmel yahu sadece faytonların civarı kokuyor. tepelere çıktığında yok bişi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ferrero said: Şöyle Mayıs gibi çıksak Çanakkale'ye, ordan Bozcaada'ya -vapurla, troll önlemi- geçsek. Orda takılsak, gezmek, fotoğraf, rakı-balık vs. şunu geçen yaz yaptık.temmuzda.3-4 gün ordaydık gerçi günü birlik değildi.çok iyidi bozcaada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bozcaada süper gerçekten. edit: ya offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff edit2: madalya geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 seneler oncesinde almanya'dan gelen siyah bmx'im vardi en son. sonra hic bisikletim olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar