Thorvald Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Merhaba arkadaşlar knight questin sonunda takıldım kaldım. Kesin çok basit birşey gözümden kaçıyor ama bulamadım gitti. Sorunum şöyle; Guard Captain ve High Priest'ın verdiği questleri bitirdim ve şu an elimde doğal olarak 2 coin'im var. Fakat knight olabilmek için 3 coin gerekli biliyorsunuz. 3. coini alabilmek için ne yapmam gerekiyor. Questi okuyorum Captain ve Priestle konus diyor, konusuyorum ama son görevi alamıyorum. Bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilirse çok sevinirim. İyi oyunlar dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takilberime Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 http://www.thedarkrealm.de/ burada tum questler var.isini gorur sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Çok sağolasın, verdiğin adrese baktım ama knight questin içeriği incomplete olarak belirtilmiş. Aynı şekilde warcryda bir açıklama yazmıyordu. Bu questi dah önce yapan ya da baska bir adres verebilecek olan var mı acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beliar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 high priestten 1 gludinde 1 guarddan aliyorsun birde gludio towndaki guardlardan birinden alcan yanlis hatirlamiyorsam kalenin oldugu taraftaki kapida.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar