Tralus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Ya benim kardeşim gitmiş psp'yi sandalyenin ucuna koymuş abimde hiç bakmadan hemen sandalyeyle üstünden geçmiş.Eğer içindeki sıvı akmadıysa o iç camlar ne kadardır eğer aktıysa ne halt yiycem acil yardım :'(
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 gecmis olsun garantisi var mı ?
Tralus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Hayır işte o sorun.Şuan çok kötü sinirliyim kardeşimi dayak manyağı yapcak bi durumdayım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bir psp için değmez..yaptırırsın bir daha da oynasın diye vermezsin olur biter iç cam demişsen o ekran değişecek.. ya da beyni akana kadar kullanacaksın sorna değiştireceksin
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kardes dövmeye degmez git yaptır kac kurus tutcak
Tralus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Ya zaten lafın gelişi benim en çok karşı olduğum şey şiddet-kavga gibi şeyler.Zaten o sıvımı ne aktığında psp yaptırılamıyomuş.Annem iyice gitmişse yenisinide almıcak.Eğer tamir edilemesse psp çöpe :'(
Öne çıkan mesajlar