Tralus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Ya benim kardeşim gitmiş psp'yi sandalyenin ucuna koymuş abimde hiç bakmadan hemen sandalyeyle üstünden geçmiş.Eğer içindeki sıvı akmadıysa o iç camlar ne kadardır eğer aktıysa ne halt yiycem acil yardım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 gecmis olsun garantisi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Hayır işte o sorun.Şuan çok kötü sinirliyim kardeşimi dayak manyağı yapcak bi durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bir psp için değmez..yaptırırsın bir daha da oynasın diye vermezsin olur biter iç cam demişsen o ekran değişecek.. ya da beyni akana kadar kullanacaksın sorna değiştireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kardes dövmeye degmez git yaptır kac kurus tutcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 0 ı ne kadar oldu ki o aletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Ya zaten lafın gelişi benim en çok karşı olduğum şey şiddet-kavga gibi şeyler.Zaten o sıvımı ne aktığında psp yaptırılamıyomuş.Annem iyice gitmişse yenisinide almıcak.Eğer tamir edilemesse psp çöpe :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar