Draven Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 En son denemem. Bu sefer eskilere biraz geri donus yapmaya karar verdim. Yinede farkli bir tadi var, ancak kayit yine pek iyi olmadi, mikrofon ve seskartidan cikan tiz bir ses va, bir turlu yok edemedim. Neyse, umarim begenirsiniz. Dinliyen herkesin yorumlarini bekliyorum. Unborn Beauty
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 yeter !!! :-)[signature][hline]Bornozlu Canavar
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 gene baya güzel[signature][hline]Bornozlu Canavar
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Senin bi mellow diye bişey vardı o çok hoşuma gitmişti :) Bunu indiriyorum şimdi...[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Sen bunu mikrofonla mı kaydettin? Çünkü başlarda msn mesaj gelme sesi duyuyorum galiba :) herneyse,gene güzel olmuş ama biraz daha çok solo olsa daha güzel olacak bence. Birde öğrenmek istediğim birkaç şey var,gitarının markası nedir,processor kullanıyormusun,nezamandır gitar çalıyorsun ve kursa falan gittinmi? [signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 09 Temmuz 2004 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 S serisi kore ibanez kullanıo kursa gitmedi 5 senedir faln çalıo zoom 505 kullanıo :) biz buna yetenek dioz :) bi de tewkniğini geliştirse milyon doalrlar onu beklio ..[signature][hline]Bornozlu Canavar
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 eski kayıtlara nasıl ulaşıcaz ben zamanında pek ilgilenmediğim için bakmamıştım ama ? merak ettim şimdi sende star elektriği görüyom dravenettin :D[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 diğerleri gibi güzel[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 adam bitirmis olayi:Pzaten evde isi gucu yok herahlde..ya jedi olur ya kayit yapar:P[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bütün şarkıları arattım buldum gel görki linkler çalışmıyor. nasıl dinliycez şimdi :)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ben kayıt yapamıyorum ya anfim dandik galiba ya da mikrofondan .. Audition kullanıyorum ben kayıt programı sen ne kullanıyosun ?[signature][hline]"Haplo"
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bir de ritimleri nerden buluyorsun ya da yapıyormusun mesela bende Fruity Loops var da tam çözemedim daha programı , ya da download edilecek bir yer var mı[signature][hline]"Haplo"
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 sagolun arkadaslar. Heren, mixer olarak, n-track denilen, heralde piyasadaki en basit kullanisla mixer programini kullaniyorum. Davullari fruity loopsdan yaptim. ordan tek yapman gereken belirli Kick Snare hihat hi tom vs bulus onlari istegine gore dizicen loopda, sonra export .wav yapicaksin sonra onu mixerde kullanicaksin
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 çok sağol Draven en kısa sürede bende şarkılarımı upload edeceğim[signature][hline]"Haplo"
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Arkadaslar, can sikintisindan vokal eklemek istedim sarkiya, ilk defa brutal vokal denemesi yaptim, pek fena olmadi ancak sozler berbat, direk salladim yani: inside my mind, im bleeding. with no question you have killed me. fell into your cave, with hatred i just want to take your heart out take your heart out, take your heart out. and watch you die! die die die die die DIE! X2 Hehe, baya deneysel oldu. Yorumlari bekliyorum herkezden. Vokalli Hali
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 şu eski şarkılarınıda bi upload etsin blue eyes falan ehe ? şu an çekiyom vokalli hali yapıcam yorum[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 lol korktum bu ne ! ilk kez yapan birine göre iyi. girişi iyi uydurmuşsun ayrıca[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 olmamış sert havasıyla sertlik olmaz sert ton kullanmalısın barış manço stili solomsu şeyler metale gitmez vokal çok kötü, aman yani.. bence bi de max cavalera (sepultura, soulfly) gibi brutal dene bi de gitarda acele etme, şarkı panik halinde olmasın.nerede hızlanıcağını nerede sert gireceğini planla daha önceki şarkıların kendi içinde daha tutarlıydı hepsinin kendine has havası vardı bu çok arada kalmış.[signature][hline]Şuutoooo !!!...
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 baris manco kismini anlamadim bide sert ton icin ornek verirsen ona gore birseyler denerim bir dahaki sefere. [Bu mesaj Draven tarafından 09 Temmuz 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 arcane abi biliorum kızıcan gene bana kıl olucan vs vs eskisi gibi olucak ama yorumunun geneli cidden saçma olmuş sana katıldıgım bi nokta war biraz tutarsız olmus ben de bora çok fazla yawaşlııp sertleşio fazla karışık olmu biraz gitarlar yetericne sert tonun sertliği konusunu anlamadım arcane in dediği gitarın E ye akordluysa bora gayet iyi ha daha sert için C ya faln düşür ozaman ne biliim bence baya sert zaten vokal güzel ancak bana mı öle gelio bilmiorum davul sampelarını her riff için ayrı upload etmişin galba ya da öle bişi çünkü kayma war gibi bazı yerlerde cubase kaldırsa bilgisyaarın orda çok güzl oluo ama riff ler olarak solo olarak çok güzel gene kullandıgın efektler faln güzel vokal de hoş kaçmış bence :) çok parçalanmış biraz şarkı okadar[signature][hline]Bornozlu Canavar
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 davullarin hepsi ayri ayri parcalar halinde, o yuzden sinkronize olmayior bazen, vede hizli rifflerde dogru duzgun loopa uydukmak zor oluyo, timing degisikce, (ornek vokalli kisim rpm 180, ardindan gelen baric manco kismi 120) o bi anda degisio, onun icin ayri bi gitar kaydi yapiyorum, o yuzen kopuk oluyo.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 saçma olmuş diosun da tek söylediğin şey sertlik konusu, neresi saçma olmuş anlayamadım ? kızıcan diosun, e kızdırma o zaman benim mesajımı hedef alan, saçma bulduğunu söyleyen bi mesaj yazıosun ama en ufak bi açıklama kırıntısı veya zahmeti yok. sertlikten kastım öyle tel ayarı bilmemne değil artık orasını siz bilir yaparsınız ben anlamam ben dinlerim ve söylerim, teknik detay vermem.diyorum ki sert değil bu.artık daha metal sesine benzer bi ses mi girersin distortion mı köklersin, sana kalmış.dediğim gibi teknik hadiseden basmam.duyduğum sesi yorumlarım. barış manço kısmını anlamışsın işte onu kastediodum. sertlik ölçütü olarak hemen slayer - fictional reality i örnek gösteriyorum vokal için kesinlikle sepultura - propaganda sololar için shadows fall hatta metallica havası yakalanmalı böle bişey yaparsan çok kral olur + odama posterini asarım :P[signature][hline]Şuutoooo !!!...
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 abi o sert sesi almak genelde calis sekliyle degil, kayit yaptigi mses karti, program, gitarin pickuplari vede anfi ile ilgili. eheh bende hepsi alt kalite oldugu icin, profesyonel bi studyoda kayit yapana kadar olucak birsey degil.
Öne çıkan mesajlar