Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: Prawler, 14 Temmuz 2004 20:45 tarihinde demiş ki: Haberlerde gördüm! Erzurum'da ya da Erzincan'dan biriydi. Köpeğin biri sürekli sahibinin evinin enkazının önünde duruyormuş. Belki çıkarlar, belki onları bulur diye. Sahipleri depremde yaşamını yitirmişler.Köpeği acı çekmesin diye 30 KM öteye götürmüşler.Köpek gene gitmiş enkazın oraya. Vefa budur. Sevgi budur benim diyecek birşeyim yok... içim burkuldu..[signature][hline]gad dem it!.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 konu nereden nereye gelmiş ya[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: orc_lord, 23 Temmuz 2004 00:21 tarihinde demiş ki: dün bana bir sokak köpeği gelmişti (yavru). peşime takıldı evime kadar geldi. neyse biraz misafir ettik. gerçekten birkaç sey verip sevmekle bizi hiç bırakmadı. onu terk etmek zorunda kaldım bir yerde bıraktım. gerçi çok üzüldüm ağladım :( olsun sevimli bir sokak köpeğiydi. eğitimide vardı ve zekiydi. oldukçada vefalıydı :( Buna da burkuldu.. iyi mi?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: DynamicK, 17 Temmuz 2004 09:21 tarihinde demiş ki: bütün köpenkler öyle deil bizim unide d4-d1 binaları arasındaki bölgede tostcuyu mesken edinmiş bitane var.. ..yanına gelip emrah bakısı atıyo.. Zuahah. Nerde sizin uni?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar