Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Eheh eyvallah. abi defterdeki hallerini görsen öyle siliklikler falan yok. Daha iyi sanki. E ben 1000 defa dedim ama güzel olmadıgını. :) Cüce en çok begenilen oldu galiba. Onu da Gimli ye adıyorum.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 [b]Olum manyakmınız neniz var yok yayı kucuk yok kafa buyuk..Bence sen bunları bırak biraz anotomy cizimi yap kalem tutmadan orantı almaya her seyi ogren hatta bi kitap al paramon u oneririm ben o adamdan cok sey orendim.Kurs musrs derkene anadolu animasyonu kazandım.tarayıcı olsaydıda disi elf cizimlerimi gostereydim.Belkide gosteremezdim baya acıklar :) al figur cizim kitabını calıs aylarca.Sonra Fantastik cizimlerini yaparsın.. Bu konuda byaa hırslı gordum seni bunu devam ettirirsen .assaklı seyler cıkarırsın basarılar![hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... [Bu mesaj Albatros tarafından 05 May 2003 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Eyvallah. Bunları düşünecem hep. Bu arada benim anlatamadığım bunlar oturup üzerinde ciddi ugraşılmış şeyler degil. Gimlinin cücesi falan gibi.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Gimli nin cücesi 1 dakika bile anca sürmüştür bence bakarak çiz herhangi bi çizerinkileri kopyala bakarsın orantılı çizim yapabiliosun ve bakmadan bişeler yaratabiliosun o zaman bakmadan çizersin[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar