QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Khelben ile konustuk az önce, aklımıza geldi. Burada KAL lı varsa, şöyle anılarımızı yad etsek, çamlığa gidip bi manzarayı seyretsek diyoruz. Ne dersiniz? Özleyenlere:
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 aaaaa çamlık yoluuu ya 2001 senesi olabilir, kalfest için bi afiş yapılmıştı bu yolda yürüyen iki öğrenci bir şeyler konuşuyorlardı falan, karikatür şeklinde, elinde olan varsa koyabilir mi ya?
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bizim dönemdekiler bi ses etsin ona göre gelebilirim ben de okula alırlarsa tabi bizi
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hangi dönem? ben 2006 mezunuyum bu arada
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yakın bir zamanda olmasın ama fena hastayım, daha da beter olmamam lazım
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ya gelecek insanlar bi belirlensin de tarihe karar veririz. toparlanıp herkese uygun bir günü bulmak muhtemelen 2 haftayı bulur gibime geliyor.
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 alırlar okula o sorun değil de. kimler gelicek onu bi belirleyelim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ders satinden sorna her türlü okula gireibliyoruz..basket oynayacaz sosyal tesisindne faydalanacaz deriz gireriz ama okul saatlerınde ı ıh.. yani tek tek gitsek hocaları göreceğiz vs diyerek gireriz de ayıp çamlıkta sigara içmek istiyorum ben :(
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 BabacumMostors said: ders satinden sorna her türlü okula gireibliyoruz..basket oynayacaz sosyal tesisindne faydalanacaz deriz gireriz ama okul saatlerınde ı ıh.. yani tek tek gitsek hocaları göreceğiz vs diyerek gireriz de ayıp çamlıkta sigara içmek istiyorum ben :( eneee sen de mi KALlısın?!?!?
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ssal hepsini döver. adam olun laaan. asdasaas
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ildeniz ben ders saatlerinde de giremiyorum, 1-2 defa gittim osman nuri ekiz ile karşılaştım her gidişimde mahkeme olaylarından dolayı aldırmadı beni okula sdf gerçi benim peşimi bırakmıştı da yine de almıyor okula=) gidince tüttürelim hakkaten bi çamlıkta
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 8 sene okduuk be.. 8 sene.. çocuk girip kazıkkadar adam oalrak çıktık o okuldan :( hayatımın belide en güzel yılları flndı
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 haftasonu gitsek almazlar mı?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ne mahkemesi be? bu arada ders saati dışı dedim :P ders saatinde öğrenci ve öğrenci velisi dılında girmek yasak
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 QueenofSpades said: haftasonu gitsek almazlar mı? haftasonu olur
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ders saatide giriliyo ya. sorun yok yani
fizban Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 beni almamışlardı 2007'de gittiğimde, duvardan atlayıp girmiştim. özlemişim.
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Doğru lan ege var. sora naraso var. gimli var. var yani. kapıdaki bekçiye yağ çekince girilebiliyo da fizban okulda kötü anılar bıraktıysan bilemicem :D bıraktın tabi, yıkmadınız mı siz okulu?
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben de bi servisin içinde girmiştim okula sdf
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ayrıca arcane,esh ve dralnu da var bizim dönemden
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Ya kapıdaki amcaya deriz, bak biz eşşek kadar adam olduk, işimiz gücümüz var, okulu özledik şöyle bi gezip çıkıcaz, çamlıktan bi manzarayı seyredip anılarımızı yad edicez deriz, ben güzel duygu sömürüsü yaparım lan alır bence ^^
Öne çıkan mesajlar