Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Anadolu Lisesi'nden olan arkadaslar varsa...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aaaaa çamlık yoluuu

ya 2001 senesi olabilir, kalfest için bi afiş yapılmıştı bu yolda yürüyen iki öğrenci bir şeyler konuşuyorlardı falan, karikatür şeklinde, elinde olan varsa koyabilir mi ya?
Mesaj tarihi:
ders satinden sorna her türlü okula gireibliyoruz..basket oynayacaz sosyal tesisindne faydalanacaz deriz gireriz ama okul saatlerınde ı ıh.. yani tek tek gitsek hocaları göreceğiz vs diyerek gireriz de ayıp

çamlıkta sigara içmek istiyorum ben :(
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

ders satinden sorna her türlü okula gireibliyoruz..basket oynayacaz sosyal tesisindne faydalanacaz deriz gireriz ama okul saatlerınde ı ıh.. yani tek tek gitsek hocaları göreceğiz vs diyerek gireriz de ayıp

çamlıkta sigara içmek istiyorum ben :(

eneee sen de mi KALlısın?!?!?
Mesaj tarihi:
ildeniz ben ders saatlerinde de giremiyorum, 1-2 defa gittim osman nuri ekiz ile karşılaştım her gidişimde
mahkeme olaylarından dolayı aldırmadı beni okula sdf
gerçi benim peşimi bırakmıştı da yine de almıyor okula=)

gidince tüttürelim hakkaten bi çamlıkta
Mesaj tarihi:
Doğru lan ege var.

sora naraso var.

gimli var.

var yani. kapıdaki bekçiye yağ çekince girilebiliyo da fizban okulda kötü anılar bıraktıysan bilemicem :D

bıraktın tabi, yıkmadınız mı siz okulu?
Mesaj tarihi:
Ya kapıdaki amcaya deriz, bak biz eşşek kadar adam olduk, işimiz gücümüz var, okulu özledik şöyle bi gezip çıkıcaz, çamlıktan bi manzarayı seyredip anılarımızı yad edicez deriz, ben güzel duygu sömürüsü yaparım lan alır bence ^^
  • Yeni Oluştur...