Pluton Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Ya düşünüyorum düşünüyorum nasıl yapılır diye ama hiçde böyle birşey başıma gelmedi. Şimdi olay şu; yaptıgım zaman pluton,arama?yas=12&kullanici=35 gibi çıkıyo ama bu arama zımbırtısına ben htaccess ile arama.php?ka=$1 olarak belirttim ve bu html'nin get methodu yalan oluyor haliyle. Başka bir sayfaya gönderip ordan pluton,arama&hebel=&hubele= diye göndermek istemiyorum. Ne yapabilirim ? direk arama.php 'yede gönderemem çünkü .php kullanımını kapattım htaccess'den nasıl yapıcam ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Düşündüm düşündüm son çare JS 'de dedim ve sonu; function hizli_arama(ka,sehir) { var h_sehir = $(sehir).val(); location.href=ka+',arama&sehir='+h_sehir; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 javascript ile yaparsın, edit: aynı anda atmışız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 =) evet öyle yaptım mecbur artık js'yide her yere sokmak istemiyorum da mecburuz napıcan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 noscriptçiler aramayı kullanamıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 noscriptçi olmasınlar o zaman. Sistemede giriş yapamıyolar zaten onuda js ile yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar