aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sitesinden account managementla aylik parasini verebilirsin her aya otomatik kredi kartindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kaan1918 said: Dostlar çok tesekkür ederim oyun yarın elimde olacak , inş doğru server a üye olurum xD ... Konuyu da saptırmak istemiyorum en iyi karakter ya da en popüler olanın ne oldugnu merak ettim . PvP de en iyi class hangisi forumda ona bakmaya gidiorm ... bak fuzulee cok ama cook guzel aciklamis karakterleri bundan daha guzelini gormedim :D fuzulee said: - taktiksel okcu icin squig herder / shadow warrior (shadow warrior oynaması daha zordur) - uzaktan yakından, iyi hasar veren büyücü icin sorcerer / bright wizard - gizlenip arkadan sokulup kendini öldürtmek için witch hunter/witch elf - gizlenmeyip direkt önden kendini öldürtmek icin marauder - gizlenmeyip önden herkesi öldürmek icin choppa/slayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakhal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Bende us serverla eu server olaylari birbirine girdi suan eu clientdan oyunu indiriyorum 19.99euro verip lisansini alip trial acc den kurtuldugumda ilk sorum trial acc 30 gun oynama hakkim varmi? sanirim us server da ole enazindan 2. sorum lisansi aldigimda war-europe.com adresinden kredi kartimla oyunumu devam etirebilecegim sorunsuz dimi yanlis bise anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Oyunu satın alınca 1 ay bedava oynuyorsun. Kredi kartında bir sorun yoksa war-europe'da bir sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaan1918 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Arkadaslar konuyu saptırmak istemiyorum çünkü konu kapanabilir x) banlanmak istemiyorum konumuz aylık ücret class konusunda sunu buldum ... 3 kişi oynayacağız oyunu ve classları söle belirledik ... m .dps, healer, tank ... oyun yarn elimde olacak ilk ay bedava sonra sanal kart ile ödemeyi soracağım bankaya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Chosen(tank), Zealot(healer), Choppa(mdps) Class soruyorsan, seçimize bunları önerebilirim. Healer iyi oynuyorsa bu 3 lü güzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Tek healerda dok diyorum.Melee train yaparsınız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ben WP diyorum. Order oynayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 dok disarm ı yedimi grup yamulabilir. Hep birlikte aoelerdende etkilenecekler. Healerın range olması, karşı tarafı zora sokar, healerı kovalamaya çalışırlar. O da sıkışırsa, stagger kullanır. kaça kaçada heal yapar. Millet onu kovalarkende, choppa eser, chosen korur. Bu neden zealot daha iyi olur diye düşünüyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 arcane said: Ben WP diyorum. Order oynayın :Pwp, slayer, ib bence... bayıltırsınız milleti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Olmuyor beyler :P. guilde adam lazım, order yazmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 gaza getirdiniz indiriyorum oyunu. accountu açarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 İkisinin de avantajları/dezavantajları var tabi ama dok daha dayanıklı olduğu ve grup heal spamlediğinden ve bunu çok kısa sürede yapabildiğinden kendini kurtarmaya çalışırken grubu da kurtarıyor.Ama zealotun üstündeyken grupla ilgilenmesi zor.Tabi bazı yerlerde de single heal gerekecek.O zaman da zealot lazım.En iyisi bir kişi daha bulun siz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ukyo said: Order oynayın :Pwp, slayer, ib bence... bayıltırsınız milleti :) Katılıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Aç tabi buyse, aiondakiler hep dönmeye başladı. Böyle millet toparlanırsa, belki bu sefer dikiş tutturup, oynamaya devam ederler. Gerçi benim başından beri beklediğim tek şey olan 6vs6 idi. Onunlada bu patch ile birlikte tanışacam sanırım :P. O kadar karakter kastık rr60 a getirdik, her gruba ayak uydurabilmek için (okadar karakterin bahanesinide yeni uydurdum :P.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 BlindArcher said: Chosen(tank), Zealot(healer), Choppa(mdps) Class soruyorsan, seçimize bunları önerebilirim. Healer iyi oynuyorsa bu 3 lü güzel olur bence. Gerçek eziyeti tatmak istersen zealot. Acılarin karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Healer Zealot'a buff geliceği onaylandı ama Mythic yani, 6 ay sürebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 GTC ile trial hesap aktive edebiliyor muyuz ? Kutu mu almak lazım ? bilgi verirseniz sevinirim, saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaduvaneY Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bgn kaan1918 ve bi arkadaşımla war ın cd sini aldık. order olmayacaz bide hangi servere girelim? en kalabalık ve Türklerin fazla olduğu bide lag olmayan bi server önerebilirmisiniz?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Kaan ben James Bond 007, türklerin yoğun olduğu server karak norn. Dest tarafı. Orderda azgal tarafında bi grup oyuna başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaduvaneY Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 forumda bn norn serverinin laglı olduunu okumuştum. sizde oluomu böle laglar? şuan yüklüomda , patchler kaç gb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Lag mmo nun tadı tuzu? Lag yoksa ben oynamam zaten :P. Bu forumlarda okuduysan takılma. Oyunun avrupa sitesinden veya warhammeralliance.com dan okuduysan doğrudur. Türkiyenin lagı, çoğuu zaman ttnet kaynaklı. Tabi 300 500 kişilik kale saldırılarında o harita bir kaç saniyelik lag oluyor o başka. Patch in ne kadar olduğuda yüklenen yerin altında yazar. 1.0 versiyonu ile kuruyorsan, 1.5 gb felan patch yapıyordun saırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaduvaneY Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 habire lag olmazsa sorun olmaz. bizde dest olucaz. healer dps ve tank işte. Türk gücünü gösteririz:P işte cd deki installdan yüklüom hangi version bilmiom. 1.5 gb ise çok ii. bn daha çok bekliodum. bn trialdada 1.5 e yakın patch yüklemiştyim. onla bi alakası olmaz dimi:D malum kotalı int Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaduvaneY Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 biz arklarla karar veremedik hangi ırkı seçelim die. normda chaoslarmı yoksa orklarmı daha başarılı düşmanlarına göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaan1918 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Aldım oyunu içinden çıkanların da hastası oldum çok cix bi kapağı varmıs xD Bu arada shaman çok zevkli bir karaktermiş pet i de var sanırım orc mu önerirsiniz yoksa chaos mu ... Bi de sunu sorabilirmiyim mesela bn chaos oldum tank im arkadasım da greenskins (orc) oldu shaman bir party (grup) kurabilirmiyiz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar