Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 My mind says no, my body says yes derler ya, öyle bir durum, abi yağa bak çamur olmuş, adam suda kayıkla geziyor kızartıyor, kızartılan şeyler de herhalde 2 gün güneş görmüştür, ama genede istiyorum ya taylandda bu
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 şu dünya üzerinde öğrendiğim nadir şeylerden birisi sağlıklı şeylerin tadının berbat, harika şeylerin ise sağlığım için berbat olduğudur. dolayısı ile.. evet sağlığın için kötüyse büyük ihtimalle canını çektirecek kadar harika olacaktır..
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 onlar nedir öle toynaklı heyvan degil galiba ?
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 başka ülkede olmasaydı bu, bide başka yiyen insanlar görseydim, bi de kısacık bi turla gitmeseydim ishal ola ola yerdim vallahi. Sokak arasında daha "temiz" böyle tezgahta satılanı vardı, yiyen herifler de vardı, ama sarılık aşısı falan yaptırmak lazım tekrar kesin alırsın ecnebi ülke şifasını. Tekrar gitcem taylanda yicem lan bunları.
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aslında son gün yiceksin uçağa binmeden önce, yolda sıkılıyorsun zaten sıçarsın işte habire.
naraso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi asıl yurtdışında yiycen. bi daha gelip yiyebilir miyim lan diye gaza getireceksin kendini.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben hala anlamadim ne kızarttıklarını ?
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 et domuz eti tavuk eti vs. köfte falan salam vs 10 bahta ne giderdi şimdi seçiceksin 6-7 tane :D ben de özledim =(
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ehah şu ortadakiler fare gibi duruyor. pembeli, domuz burnu gibi olanlar da marshmallow mudur nedir? typo.
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 En soldakiler cips, patates gibi bişeyi dilimlemişler gibi duruyo, sağdaki bi et, tavuk falan herhalde, onun sağındaki dışı hamur içinde bişey dolu içli köfte tipinde bişey, sonraki herhalde şeker gibi bişey, gene dilimlenmiş meyve, bol bol topak yapılmış hamur var. Sosise benziyen bişeyler var, o hayvan suratına benziyenler marshmallow tipinde bişeye benziyo, of hepsi acayip ya.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 10 baht bi çöpü genelde taylandda 32 baht 1 dolar
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 gaza gelip ağaç dallarını lastiği tabelayı de kızartır herhalde amerikalı bi dalsa buna
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 o değil de, 150 bahta falan bucket alıyoduk kfcden, 5 dolar laaan, dolar da ucuzdu o ara, 6-7 liraya bucket nedir, en güzel kfc bi türkiyede bi thailandda var diyorum zaten ben, tavukları güzel oluyo.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yau ben de cekirge kertenkele fln sandımdı lezzetli gorunuyolar gerci
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 niye pis olsun lan, nimet o, nimet pis olmaz.
naraso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 rejimdeyim lan kfc bucket gibi kelimeleri kullanmayı )= direk tatları aklıma geldi.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 akila kardeşim doğru diyo.. nimete pis demek çok köhna..
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ben de rejimdeyim, koladır vs içmiyorum, bide doyana kadar yemiyorum, 8 kilo verdim, fructose dolu şeleri yemezsen kolay oluyor zaten
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bugun burger king de whopper yedim, üstüne de çikolatalı sufle... ohh sefam olsun :D
naraso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bende 15 verdim de sürekli canım istiyor böyle şeyleri. lahmacundur et ekmek hamburgerdir oluyo ama hayvan gibi yağlı olduğundan bucket olmuyor.
naraso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 QueenofSpades said: bugun burger king de whopper yedim, üstüne de çikolatalı sufle... ohh sefam olsun :D whopper yiyorum ben rejimde istediğimde problem olmuyo da triple ı özledim
Öne çıkan mesajlar