Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızartılmış rastgele pis şeyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

My mind says no, my body says yes derler ya, öyle bir durum, abi yağa bak çamur olmuş, adam suda kayıkla geziyor kızartıyor, kızartılan şeyler de herhalde 2 gün güneş görmüştür, ama genede istiyorum ya
taylandda bu
Mesaj tarihi:
şu dünya üzerinde öğrendiğim nadir şeylerden birisi sağlıklı şeylerin tadının berbat, harika şeylerin ise sağlığım için berbat olduğudur.

dolayısı ile.. evet sağlığın için kötüyse büyük ihtimalle canını çektirecek kadar harika olacaktır..
Mesaj tarihi:
başka ülkede olmasaydı bu, bide başka yiyen insanlar görseydim, bi de kısacık bi turla gitmeseydim ishal ola ola yerdim vallahi.
Sokak arasında daha "temiz" böyle tezgahta satılanı vardı, yiyen herifler de vardı, ama sarılık aşısı falan yaptırmak lazım tekrar kesin alırsın ecnebi ülke şifasını.
Tekrar gitcem taylanda yicem lan bunları.
Mesaj tarihi:
En soldakiler cips, patates gibi bişeyi dilimlemişler gibi duruyo, sağdaki bi et, tavuk falan herhalde, onun sağındaki dışı hamur içinde bişey dolu içli köfte tipinde bişey, sonraki herhalde şeker gibi bişey, gene dilimlenmiş meyve, bol bol topak yapılmış hamur var. Sosise benziyen bişeyler var, o hayvan suratına benziyenler marshmallow tipinde bişeye benziyo, of hepsi acayip ya.
Mesaj tarihi:
o değil de, 150 bahta falan bucket alıyoduk kfcden, 5 dolar laaan, dolar da ucuzdu o ara, 6-7 liraya bucket nedir, en güzel kfc bi türkiyede bi thailandda var diyorum zaten ben, tavukları güzel oluyo.
Mesaj tarihi:
QueenofSpades said:

bugun burger king de whopper yedim, üstüne de çikolatalı sufle...
ohh sefam olsun :D

whopper yiyorum ben rejimde istediğimde problem olmuyo da triple ı özledim
  • Yeni Oluştur...