vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ankara olursa iyi olur, collectors editions olursa daha iyi olur, hele birde icinde lvl 30 un uzerinde (40 olursa dadindan yinmez) warrior priest, achmage, witch hunter, zealot, magus olursa (tabi hepsi degil herhangi biri :D )daha daha iyi olur... om lerinizi bekliyorum efendim. saygilarimla not: birde characterler disi olursa daha daha daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Pm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 rr76 swordmasterim var ilgilenirsen, disi karakter :D ankaradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 67rr sorc full land of dead takıları dark promise harıc tum setleri var k8p de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bende de var tum lotd takılari :D fatali bas git lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 öyle içi boş acc ıstersen bende var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Full rr69 sorc K.nornda Raisthlin.Dark promise,warlord ne ararsan mevcut :P Ankara'dayım b arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 benim sm kısmetmis aldı arkadas. bu mina da ev arkadasımı, baltacımı belli degil yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 öyle ev arkadaşı gece uyurken yastık ilen boğularak katledilmeli. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 evet zegna nin sm yi aldim konu kilitlenebilir... ilgili herkeze tesekkur ederim efenim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar