Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 merhaba, simdi soyle bir sorunla karsi karsiyayim. kullandigim build environmentin 2. pass'inda bazi bat dosyalarini calistimrak istiyorum. bunun icin makefile'i modifiye ettim ve o kisim dogru, lakin soyle bir problemim var. bu bat file icindeki executable'in calismasi icin o klasore gecmem gerekiyor. bunu ya bat file icinde yapacagim, ya da makefile'da once o klasore gecip bat'i calistirip sonra eski klasore geri donecegim. fakat burada problem su ki, okuz gibi D:klasorklasorklasor... giremem bat icine, bir suru variable klasor adi var buildin belirledigi. o variable'lari bat dosyasina girince de haliyle program calismiyor, yani direk bat icine yazma secenegi siciyor bu durumda. sonuc olarak sorum su, makefile'da RUNTEST: !if "$(BUILD_PASS)" == "PASS2" cd %INETROOT%targetdistrib%BUILDTYPE%%BUILDTARGET%unittestsaestep start.bat !endif yaparsam, 1- bu calisir mi cunku birsey yanlis 2- basladigim klasore nasil donecegim internette birsuru yolu anlatiliyor da daha once boyle birsey yapmis olan var mi? anasini satayim yil oldu 2010 hala batch falan lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 neyse gerek kalmadi artik baska bi yontem buldum, ama bu sorunun cozumunu hala bilmiyorum valla neyse artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 koskoca microsoftta ise girdin, hala bunlari bilmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 batch file i on-the-fly yaratma sansin yok mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar