Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 merhaba, simdi soyle bir sorunla karsi karsiyayim. kullandigim build environmentin 2. pass'inda bazi bat dosyalarini calistimrak istiyorum. bunun icin makefile'i modifiye ettim ve o kisim dogru, lakin soyle bir problemim var. bu bat file icindeki executable'in calismasi icin o klasore gecmem gerekiyor. bunu ya bat file icinde yapacagim, ya da makefile'da once o klasore gecip bat'i calistirip sonra eski klasore geri donecegim. fakat burada problem su ki, okuz gibi D:klasorklasorklasor... giremem bat icine, bir suru variable klasor adi var buildin belirledigi. o variable'lari bat dosyasina girince de haliyle program calismiyor, yani direk bat icine yazma secenegi siciyor bu durumda. sonuc olarak sorum su, makefile'da RUNTEST: !if "$(BUILD_PASS)" == "PASS2" cd %INETROOT%targetdistrib%BUILDTYPE%%BUILDTARGET%unittestsaestep start.bat !endif yaparsam, 1- bu calisir mi cunku birsey yanlis 2- basladigim klasore nasil donecegim internette birsuru yolu anlatiliyor da daha once boyle birsey yapmis olan var mi? anasini satayim yil oldu 2010 hala batch falan lan.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 neyse gerek kalmadi artik baska bi yontem buldum, ama bu sorunun cozumunu hala bilmiyorum valla neyse artik
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 koskoca microsoftta ise girdin, hala bunlari bilmiyosun.
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 batch file i on-the-fly yaratma sansin yok mu ki?
Öne çıkan mesajlar