Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kullanan var mi? varsa tarifesi ve kullani$liligi hakkinda bilgi almak isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 amcamlar eczanede kullanıyorlar. çok kullanışlı gibi gelmedi bana ama amcam memnun. Tarifesi bildiğim kadarı ile normal tarifesinde kullanıyor onda sadece servisi etkinleştiriyor. Ücreti 0,21 Kr/dk gibi duruyor ama aslında data çekme şeklinde olduğundan faturadaki bu bilgi çokta verimli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 eet ben de oyle kullanicam aliyim gitsin o zaman. en kotu bi de yurtdisi mesaj paketi felan alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yurtdışında faxlarda birde yurtdışı konuşma ücreti ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oyle miymis. ben sadece mesaj ucreti iki kati diye biliyodum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 normal sim card di$inda bir de datasimcell diye bi olay varmis simdi baktim dakikasi 0.23tl diyo. sadece data alisverisi yapiyomu$. yurtdi$i icin olayi sormak laizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 o data simler 3g modemlerde kullanılan simlerden yamulmuyorsam. onların ayrı bir ücretlendirmesi var. en güzeli ürün temsilcileri ile görüşmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar