Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kullanan var mi? varsa tarifesi ve kullani$liligi hakkinda bilgi almak isterim..
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 amcamlar eczanede kullanıyorlar. çok kullanışlı gibi gelmedi bana ama amcam memnun. Tarifesi bildiğim kadarı ile normal tarifesinde kullanıyor onda sadece servisi etkinleştiriyor. Ücreti 0,21 Kr/dk gibi duruyor ama aslında data çekme şeklinde olduğundan faturadaki bu bilgi çokta verimli değil.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 eet ben de oyle kullanicam aliyim gitsin o zaman. en kotu bi de yurtdisi mesaj paketi felan alirim
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yurtdışında faxlarda birde yurtdışı konuşma ücreti ekleniyor.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oyle miymis. ben sadece mesaj ucreti iki kati diye biliyodum =(
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 normal sim card di$inda bir de datasimcell diye bi olay varmis simdi baktim dakikasi 0.23tl diyo. sadece data alisverisi yapiyomu$. yurtdi$i icin olayi sormak laizm.
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 o data simler 3g modemlerde kullanılan simlerden yamulmuyorsam. onların ayrı bir ücretlendirmesi var. en güzeli ürün temsilcileri ile görüşmek.
Öne çıkan mesajlar