Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Sonuçları Topiki

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

onlar belli zaten bilkent bilg gidiyolar genelde yada elektrik elektronik[signature][hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 21 Temmuz 2004 10:54 tarihinde demiş ki:
wap bile çökmüş.

Benim halimi görsen sen :) Elimde telefon, kucağımda klavye sonuçlara bakmaya çalışıyorum :)
Saolsun edi söyledi yoksa hala göremicem yani.[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 21 Temmuz 2004 10:55 tarihinde demiş ki:
Dilimler sabit olamaz ama di mi mantıken?

neden olmasın ki. mesela gecen sene 370 yapan herif %1 deyse bu sene %1 e 365 yapan bile girebilir. dilimler sabit bence.. puanları salladım bu arada[signature][hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Sosyal ağlarda paylaş

ya olabilir de olmayabilir de..bu arada bu sene site rahat acılcak fln diyolardı yine palavraymıs :) belki de degildir 1m kişi birden cullanırsa hangi site olsa boyle olur hehe[signature][hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame

[Bu mesaj Phlox tarafından 21 Temmuz 2004 11:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 21 Temmuz 2004 10:59 tarihinde demiş ki:
ya olabilir de olmayabilir de..bu arada bu sene site rahat acılcak fln diyolardı yine palavraymıs :) belki de degildir bizim millet 1m kişi birden cullanırsa hangi site olsa boyle olur hehe

Allaşkına bunun böyle olacağı belli değil mi ki? Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ben hala sonucumu göremiyorum, forum yetkilisi özel mesaj atıyor :)[signature][hline]MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

dilimler sıralama işte. bölümlerin dilimleri tabiki değişiyor. bu sonucun hiçbirşey kesin girelecek yeri göstermez zaten. ama genel eğilim geçen seneki benzer seviyedeki yerlere girmek olduğu için genelde çok değişmiyorlar. ha sınav zor olunca puanlar herkesin düştüğü için puan çok belirleyici birşey olmuyor. belirleyici derken geçen seneki puanlarla karşılaştırmak açısından diyorum. fakat yüzdelik dilimleri karşılaştırabilirsin sonuçta puan ne kadar düşerse düşsün sen sıralamadaki yerine göre yüzdelik dilime giriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ha evet tek bi universitenin degisebilir . tercih edenlerin puanına /sayısına gore. haklısın[signature][hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya cemberli geometri sorusu.. off ya yine yaptılar yapacaklarını.[signature][hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki:
Aferim allah belalarını versin bi zahmet

:) bu kadar güzel bir yorum olabilir mi ya[signature][hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Sosyal ağlarda paylaş

said:
chrounos, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 21 Temmuz 2004 10:52 tarihinde demiş ki:
Evet ya :( Olmazsa başarı bursu artık.

allahın sikko okuluna bide para mı vericen yani o puanla.

neyse :-p

Olm sabancı bilgisayar mühendisliği tek hedefimdi zaten. Fıstık gibi okul bence.[signature][hline]MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

ya lanet olsun ösym ye ya 1 saat oldu hala bakamadık arkadaşınkine

ALLAHINDAN BUL ÖSYM ALLAH'INIZ OLSA ZATEN ADAM GİBİ SERVERLAR KURARSINIZ BU KADAR ÇOK İNSANIN ÇULLANCAĞINI BİLMİYORMUSUNUZ EMBESİLLER[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...