Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Sonuçları Topiki

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Sınavda panik olmamak da önemli.
Mesela benim bir sürü arkadaşım tüm yıl boyunca benden daha çok çalıştılar, hatta sorum olduğu zaman gider bunlara konu anlattırırdım bazen.
Ama matematikteki eşi benzeri görülmemiş soruları görünce yamulmuşlar.[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana okuldan 74 geldi => Kadıköy Anadolu Lisesi
Ama açıkta kalıyorum bu kadar az puanla[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

isteidğim hiçbir yer olmuyor bursaya gitmek istemiyorum işletme okumak istiyorum ama onun için şehir dışına da kasmak istemiyorum. Bakacaz yazacağım ben gene bazı yerleri
Ekonometri tutuyor aslında bakalım napacaz?[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 23 Temmuz 2004 19:56 tarihinde demiş ki:
isteidğim hiçbir yer olmuyor bursaya gitmek istemiyorum işletme okumak istiyorum ama onun için şehir dışına da kasmak istemiyorum. Bakacaz yazacağım ben gene bazı yerleri
Ekonometri tutuyor aslında bakalım napacaz?

5 puan kesinlikle oynuyacak ona göre.[signature][hline]Allah kahr bela!
kalh!ae
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darestan, 23 Temmuz 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
ben 357.5 bişey yaptım
o kadar çok ta kasmamıştım gerçi dersanede 3. sınıftaydım sıralamada ve şimdi baktık 13.ymüşüm şube içinde

adamlar benden daha çok kastı benden daha düşük puan yaptı biraz adaletsiz sistem çalışmaya değil de ne kadar zekisin bildiğini kullanıyomusun kullanmıyomusun sınavıydı

neyse herkese geçmiş olsun!!!
hmm evet bu kadar insanda salaktı zaten.[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darestan, 23 Temmuz 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
ben 357.5 bişey yaptım
o kadar çok ta kasmamıştım gerçi dersanede 3. sınıftaydım sıralamada ve şimdi baktık 13.ymüşüm şube içinde

adamlar benden daha çok kastı benden daha düşük puan yaptı biraz adaletsiz sistem çalışmaya değil de ne kadar zekisin bildiğini kullanıyomusun kullanmıyomusun sınavıydı

neyse herkese geçmiş olsun!!!

Biraz değil çok adaletsiz bir sistem(ha sistemi yaratanlarında yapabilceğin birşey yok onlarında suçu değil) sadece oturup düşünmek lazım sınava girdiğin yer deniz kenarında lahım gibi yosun koksa veya başındaki iki öğretmen uyarmana rağmen konuşsa bugün buraya yazacağın yazının farklı olabilceğini. Kısacası kendine göre değil genele göre düşün... Zekilik konusunda evet zor sorular normalden fazla zeka gerektiren sorulardı ama çalışmadan o sınavdan iyi bir puan alabilceğini iddia etmenin doğru olsa bile kasıntı olarak görülebilceğini tahmin etmen gerekmez mi? ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

ya öle trigonometri çıkcakmı logartima çıkcakmı diye bilinmez.. zaten soruların içinde trigonometrik bilgi isteyen sorular hep olmuştur. ama bildiğim kadarıyla ve şuanda herkesinde az çok bildigi gibi yüksek bi olasılık var onumuzdeki yılki sınavın bi oncekine gore daha zor olacağı. Umarım olmaz :P ( olması daha iyi ama bole paldır kuldur lise3 lere yazık olcak)[signature][hline]Booo
Sosyal ağlarda paylaş

lise matematiğin 1 ise ve sen lise3 e geçtiysen bu yıl yani çok zor..
Sana zaten esas lise1 matematiği lasım.. gerçekten zor şimdiden çalışmaya başla derim çok fazla fedakarlık gostermen lasım.[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 24 Temmuz 2004 20:48 tarihinde demiş ki:
ama bildiğim kadarıyla ve şuanda herkesinde az çok bildigi gibi yüksek bi olasılık var onumuzdeki yılki sınavın bi oncekine gore daha zor olacağı. Umarım olmaz :P ( olması daha iyi ama bole paldır kuldur lise3 lere yazık olcak)

Ben tam tersi diye düşünüyorum.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer bu seneki gibi soruları tubitak hazırlarsa daha çok çekeceği var ilerki nesillerin. Sakın çok fazla soru çözerek hazırlanmaya kalkmayın dershane sınavlarına yetse bile össye yetmiyor önce konuyu anlayıp mantığınızı geliştirin çözebildiğinizi soruları binlerce kez yeniden çözmek hiç bir işe yaramıyor çok akıllı ve zeki insanların bu yüzden össde istedikleri yere giremediklerini gördüm. Ha uzun ve özverili bir çalışma gerektiriyor ama soru sayısından çok çalışma yöntemi önemli.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...