Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Sonuçları Topiki

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

walla ben katılıyorum 350 alan uzulebılır bı kısı wardı hatta gecen senede wardır ıdealı wardı adam hacettepe ıng tıp ıstıyor adam burayı 366 ıstıyor adam 365 alıp uzulur yanı buna karsı koyamazsın ama bunuyazıs uslubuda war oda onemlı ınsana koyar ben mesela
cok koydu ne umutlarla gırdım sımdı uludag kocaelı trakya makıne lerden bırını gırcemkı ben gemı ınsaa ıstıyodum ama olmadı ıste bende uzuldum kı puanım bazılarına gore yıne normal ama bı ıstanbulda bı boka gıremıyorum
gorecelı olaylar bundan dolayı fazla tartısmaya gerek yok[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

ya dyna bide şu wardır 350 zaten üstte 300 üstlerde değilki Yani Koçlardan biri çıkıp ulen böyle hayatmı olur derse aşadakiler kızabilir Ama ortadaki bir insan buda hayatmı derse. Ona bazı kesimler katılır ama en fakir insan buda hayatmı derse ona herkez katılır.
Bilmem katogorize edebildimmi.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

off ekonometri yazacağım ben sanırım
ikinci öğretimi büyük ihtimalle tutuyor hatta benim dilimim daha az son girenin diliminden...
Bir sene daha dayanamam bu işkenceye[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 22 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
off ekonometri yazacağım ben sanırım
ikinci öğretimi büyük ihtimalle tutuyor hatta benim dilimim daha az son girenin diliminden...
Bir sene daha dayanamam bu işkenceye

aynen abi bi daha kasamam falla[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Dalamar_, 22 Temmuz 2004 17:52 tarihinde demiş ki:
Ekşi Sözlükten alıntı :
yuzdelik dilimlerin bu yıl deli gibi değiştigi sonuclar..
misal 2003 oss ea 327 puan yapan kişi %7de iken bu yı 328lik bir kişi %4e girebilmiştir..ya da 2003te ea 342 puanla %2lerde iken bu yıl 341 puanla %1lere girilmiştir.bu da 2004 sınavı gayet kolaydı diye ayak yapanlara kapak olmustur ki alan dersleri türkiye ortalamalarında da belirgin düsüsler gorulmustur...

Yüzdelik dilimler sadece sınav zor olduğu için düşmedi. Bu sene girenlerin sayısının geçen seneye göre çok fazla olması yüzünden de düştü.
Geçen yıl sayısal puanda tam %10 luk dilimde olan biri 24300 üncü iken, bu sene 10 luk dilimdeki kişi 25700 üncü. 1400 kişilik fark az değil.[signature][hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Dalamar_, 22 Temmuz 2004 17:52 tarihinde demiş ki:
yuzdelik dilimlerin bu yıl deli gibi değiştigi sonuclar..
misal 2003 oss ea 327 puan yapan kişi %7de iken bu yı 328lik bir kişi %4e girebilmiştir..

ya off off nedir bu çektiğim bende sayısalcıyım bu sene 328 ile %13.23 üncü oldum %4 üncü olsam kesmiyo mu[signature][hline]"Haplo"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sailor, 22 Temmuz 2004 22:59 tarihinde demiş ki:
valla biraz ayıp olacak ama o kadar "kasmış" olsanız istediğiniz yere girerdiniz sanırsam...

Kişiden kişiye göre değişir bu.
Kasıp da girememek oluyor. Da bu kadarı da pes dedirtiyor bazı şeyler[signature][hline]
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sosyal ağlarda paylaş

Sınav günü %80 bilgine ve çalışmana bağlı olsada %20de şans faktörğ var yani okadar çokki mesala benim girdiğiö sınıfda iki hoca vardı bir ara konuşmaya başladılar bende susmalarını rica ettim ama o bile 5 dakikalık konsantrasyon bozukluğu belki o sırada bir soruyu yanlış yapmışımdır bir matematik sorusu insanın hayatını değiştirebilir[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

sınava gireceğim yere önceden gittik, sessiz sakin bir yere benziyordu. Sonra sınav günü gittim tır ve dozer sesleri geliyor pencereleri kapattık gene geliyor. Acayip konsantrasyon bozukluğuna yol açtı. Üstüne bir de dershaneyle çok alakalı olmayan gubidik sorular gelmeye başlayınca çıldırcak gibi oldum+ stressi ekle al sana sınav..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

benim OYS sinavina girdigim sinifa kedi girmisti, gozetmen hayvanin pesinden kosarak siniftan cikartmaya calismisti, kediden korkan iki tane kiz vardi, onlar ay ay ay demislerdi, vs... kabus.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

elimde birşey yok doğru düzgün şehir dışı işletme var şehir içi ekonometri var ve belki ucundan tutarsa (o da belki) ikinci öğretim iktisat var[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim sinir olduğum olay 1,5 milyon kişinin sınavı kazanıp 390 ının üniversiteye yerleştirilecek olması...

Bu nasıl kazanmak? Üniversiteye sokmayacaklarsa madalya mı verecekler?

Ve hala bu sistemle gidiyoruz işte. Sonra üniversite sınavını kazanmış simitçiler, araba tamircileri doluyor ortalık. Yanlış anlamayın bu meslekleri benim küçümsediğimden değil, baştakilerin küçümsediğinden.[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Morgana, 23 Temmuz 2004 12:27 tarihinde demiş ki:
ii de bunun sistemle bi ilgisi yok ki bu tamamen üniv sayısının azlığından... ünivden çok cami var... neyse bu konuya hiç girmiyim sinirim bozuluyo

Benim de, aşırı şekilde hem de.
Eh zamanında oy veren %44 simdi düşünsün ne diyelim. Gerçi bu tek bir dönemin değil, uzun bir dönemin ürünü.[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

Puana üzülmek saçmalık istediğin üniversite ve bölüme girip giremediğine üzüleceksin hele ideallerin varsa ozaman 290ada üzülürsün 350yede.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

ben 357.5 bişey yaptım
o kadar çok ta kasmamıştım gerçi dersanede 3. sınıftaydım sıralamada ve şimdi baktık 13.ymüşüm şube içinde

adamlar benden daha çok kastı benden daha düşük puan yaptı biraz adaletsiz sistem çalışmaya değil de ne kadar zekisin bildiğini kullanıyomusun kullanmıyomusun sınavıydı

neyse herkese geçmiş olsun!!!
Sosyal ağlarda paylaş

darestan hayırlısı olsun senin için.
Demek ki problemli olan benim[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darestan, 23 Temmuz 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
ben 357.5 bişey yaptım
o kadar çok ta kasmamıştım gerçi dersanede 3. sınıftaydım sıralamada ve şimdi baktık 13.ymüşüm şube içinde

adamlar benden daha çok kastı benden daha düşük puan yaptı biraz adaletsiz sistem çalışmaya değil de ne kadar zekisin bildiğini kullanıyomusun kullanmıyomusun sınavıydı

neyse herkese geçmiş olsun!!!

acayip mütevazisin. okuldan ne kadar geldi zeki?[signature][hline]Allah kahr bela!
kalh!ae
Sosyal ağlarda paylaş

okuldan 76 geldi=>Kabataş Erkek Lisesi

gerçi okul iyide millet batırdı bu sene =)

ya kasıntılık gibi bi durumum yok arkadaşların durumuna üzüldüm sadece haksızlık yani sen çalışıyosun hayvan gibi biri geliyor seni geçiyor az çalışıp çok saçma bi sistem

tercih yapma işi baya kastırıyor beni şu an marmara yazsam mı yazmasam mı of!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...