Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: RamsesII, 21 Temmuz 2004 15:25 tarihinde demiş ki: İBret-i alem için o adamı dövmek,komaya sokmak lazımdır. kız[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 E tabi başka seçeneklerde göz önünde bulundurulabiliinir o zaman.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 lol[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 kasmayın bıyıklıdır o kız[signature][hline]seviyeli muhabbet için #gecevardiyasi
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ehuehuehue[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
heso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 [b]*yarılır*[signature][hline][b]Liv Tyler
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 praw sen kesin girersin 0,19 neki. Ben 0,9 var fark ümitliyim. Dilimlerde illaki altında olacak diye bişi yok büyük ihtimal girersin.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Öss de başarılı olan arakdaşlardan genel taktiklerini,tavsiyelerini alabilir miyiz?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: RamsesII, 21 Temmuz 2004 15:25 tarihinde demiş ki: İBret-i alem için o adamı dövmek,komaya sokmak lazımdır. haha +3 x 459[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: RamsesII, 21 Temmuz 2004 15:46 tarihinde demiş ki: Öss de başarılı olan arakdaşlardan genel taktiklerini,tavsiyelerini alabilir miyiz? dersler için düzenli tekrar. ( genellikle konu çalışmayıp konun işlendiği gün kapasiteye göre yeterli soru çözmek ) + sınav günü iyi bir moral ve motivasyon.[signature][hline]seviyeli muhabbet için #gecevardiyasi
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Penthesilea, 21 Temmuz 2004 15:25 tarihinde demiş ki: said: RamsesII, 21 Temmuz 2004 15:25 tarihinde demiş ki: İBret-i alem için o adamı dövmek,komaya sokmak lazımdır. kız said: RamsesII, 21 Temmuz 2004 15:27 tarihinde demiş ki: E tabi başka seçeneklerde göz önünde bulundurulabiliinir o zaman. said: chrounos, 21 Temmuz 2004 15:30 tarihinde demiş ki: kasmayın bıyıklıdır o kız lol koptum abi gidin dolaşın biraz sigara için ne bilim yatın ya öss iyice beyninizi sulandırmış :horace:[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill...
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Hay allam sabahtan beri önüme gelen "şuraya gir buraya gir hede hodo" diye kafamı şaaptı ya. [Bu mesaj Eraq tarafından 21 Temmuz 2004 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
narin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 arkadaşlar dilimler sadece üniversiteler kon tenjan artırır yada azaltırsa olur ... Bu arada praw abi hepimizin beklediğimizden kötü geçti , ben bütün bi senemi 300 küsür puan yapmak için harcamadım heralde ama napalım beceremedim işte olmadı , üzülmenin manası yok .. Bende sinir oluorum böle "2348 yaptım aha şuraya zor gircem , ağlıcam , zırlıcam " diyenlere ama kırıcı olamamk lazım .. boşver .. Sen alternatif aramaya başla..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar "
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bi de kişiye bağlı insanın kaç puana üzülmesi/sevinmesi.. denemelerde çok yüksek yapan biri 'ona göre' düşük gelirse üzülür tabi, bu o kişinin hedeflerine bağlıdır![signature][hline][email protected] | 6254196
narin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ya biz üzülmesin demioruz ki .. Ukalalık olouo biraz bu kadar üzülen insanın içinde " aaa 379 yaptım biyolojiden 1 boşum var " gbi , saygı diye bişi vardır ..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar "
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 tamam, anladım demek istediğini :) bi de bu sene birinciyi tam 300 puan yapacak şekilde ayarlamışlar; sanırsam ondan puanlarımız istediğimizden biraz yüksek geldi fakat yüzdelik dilim düşük geldi..[signature][hline][email protected] | 6254196
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 praw gırersın buyuk ıhtımal ablam 5 puan yukarısını yazmıstı gırdı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 chrounos, 21 Temmuz 2004 15:30 tarihinde demiş ki: kasmayın bıyıklıdır o kız ehehah
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Wispy, 21 Temmuz 2004 13:40 tarihinde demiş ki: 351 almışım üzüntüden ağlayamayacak durumdayım şimdi pofss kızılcık sopası desem...[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 350 küsür puan alıp üzülen varsa itina ile sopa atıyoruz.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Don değiştirir gibi sistem değiştirilirse elbet kurban verilecektir ancak sorulması gereken budur ki her seferinde kurban neden biz oluyoruz...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Kingpin denilen arkadaştan her ne kadar hoşlanmasamda,lafı gediğine koymuş.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ahah :) ben seneye giricem de kesinlikle benimde böyle durumlar karşıma çıkacak..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Palin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Oncelikle asla hayatınızı öss için bitirmeyin derim. Eğer iradeniz varsa, bilgisayarınızı bile kaldırmayın derim. Eğer programlı olursanız, bilgisayarın çok zararı olmaz. En fazla 5 10dk kaybettirir ki ufak bişey. Ama sınaw sonunda bi aksilik olmuş olursa, ben 1/2 senemi boşunamı harcadım demessiniz. Dersle kafayı bozmayın. Sosyalliği elden bırakmayın. günde 7 8 saat SAKIN çalışiyim fln demeyin.. Var öle piskopatlar :P Dershanenize gidin.. ( 2 senede toplam ders saati 800 , devamsızlığım 550+ . Ha başım göğemi erdi? Yoo.. :P ) Programınızı günde şu kadar türkçe şu kadar mat şeklinde yapmayın. Eğer çok eksiğiniz varsa olabilir ama yarım yamala bile olsa bilirim diyosanız, önce 1 hafta fln kendinizi testlerle yada öss denemelerle test edin. Sonra kendinizi en zayıf hissettiğinizi yönlerinizi geliştirerek devam edin. Herşey bittiğinde, genel bi çalışma yaparsınız. Hedeflerinizi önceden belirlemeye çalışın, Kendinizi tanıosanız, hedefiniz için ne kadar çalışmanın yeticeğini az buçuk tahmin edersiniz. Bu tahmininiz üstünde çalışmaya çalışınki, olası bi aksilikte başarısız olmayın. Şimdi gelelim bana, bunları dien ben, dediklerimin sanırım tam zıttıyım =) Şöyleki önceki kısa bi mesajımda öss ye toplam 75 dakka çalıştığımı belirttim. Bu aynı zmnda hayatımda şimdiye kadarki tek ders çalışmam =) dershanede 550 saat devamsızılığım olduğunu önceden belirttim.. Ki 1.5 sene kadar sly-one la dershanede aynı sınıftaydım ( okuldada aynı sınıftaydk ztn ).. Lise ortalamamada hiç dikkat etmedim.. Ama ben bu sene başında kafaya koymuştum, Sabancı istiyodum. 320 puan istiodu. Kendimi dershanede girdiğim öss denemelerde görmüşütm. Ztn aldığım puan yetiyodu. Dershanede bu sene girdiğim ilk denemede 253 almıştım. Öss den 252 aldım. ( 325 aldım. 252 - 253 değerleri Ham Puan ) Prawler vs vs. Lütfen yanlış anlamayın demek istediğim kesinlikle Hah ben o puanları bu halimlede yaptım diil. Ben matematiğe yatkınımdır, sen el işlerine.. Hepsi olabilir bu insanları Insan olarak ölçen bi değer deildir.. Ben sadece, kendimi tanıdığımı, ona göre çalıştığımı ( yani çalışmadığımı :P ) ve istediğim yere bu şekilde girdiğimi belirtmek istedim. Kendime Annemin babamın bana güvendiinden çok güvendim, bi çok kişi hiç çalışmadan kazanmayımı düşünüyosun diodu.. Ama ben bu sayede öss de bırakın heyecanı, yattım bile =) Arkamda tatlı bi kız vardı onu izledim kafa dinlendirmek için :P Kendinize güvenirseniz Rahat olursunuz. ve sadece Kendini Tanıyan, neler yapabiliceğini bilen adam Kendine güvenir. Bu yüzden bence kendinizi test etmeye özen gösterin. Son olarak hepimize geçmiş olsun arkadaşlar. Dünyanın sonu deil bu girsekte giremesekte, aslında bi başlangıç.. Seneye bu hırsınla daha çok çalışıpta boğaziçine girersen, bi önceki sene kazanamanın bişey kaybettirmediini kazandırdığını anlarsın. Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar =)
Palin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Ha bişey daha sakın sınawda benim gibi piskopatlık yapıp bi soruyu çözücem die 5dk nizi harcamayın. Çözemiomusunuz? Şıklara bakın kardeşim.. =) baktım çözemiorm soruyu şıklara baktım, uğraştığımdan hangisi olabiliceğini tahmin ettim, ilk tahminim tuttu ve yaklaşık 15 saniye içinde 5 dk uğraşıp çözemediğim soruyu doğru yanıtlamış oldum..
Öne çıkan mesajlar