Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Arkadaşlar Eskişehir Osmangazi Mah. yada Kızıltoprak Mah. başta olmak üzere o çevrede 1+1 yada Studio daire arıyorum. Eşyalı olursa süper olur. Geceden beri bakıyorum ilanlara pek bir şey bulamadım. En sonunda patilerden destek alıyım dedim. Varsa oralarda bulunup, gidip gelirken şöyle bir göz atacak, yada kendi evi olur, akrabasının evi olur kiralayan çok iyi olur. Uzatmıyım haberlerinizi bekliyorum..
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kırmızıtoprak mah. + çarşıdan bakabilirim görürsem de sen ogü civarı demişsin uzak kaçar sanırım. ama hangimiz kanatlı'ya yürüyerek 1.5 dk mesafede oturmak istemeyiz ki <3
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Merkezde Kırmızıtoprak mah. da bizim bir adet bina yapılıyor, 1+1 leri de var alt katlarda, ama içi henüz bitmedi. Bikaç ay sonra hala ev arıyor olursan bakarız:)
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Porsuk Meslek Yüksekokulu'na tek vasıtayla ulaşabileceğim bir yer olsa yeterli. Ayın 10 unda kayıtlar sanırım. O zamana kadar bulabilirsem çok iyi olacak. Bide önerebileceğiniz geçici(1-2 gün) kalınabilecek otelimsi yerler var mı? Fiyatı makul? Şu ev arama sürecinde 1-2 gün kalmalıyım sanırım
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 en güzeli eskartına 10 tl para yukle ve 1 gününü ayır ve tek tek dolas o semtleri,emlakcılardan uzak dur
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya işte kötü zamana denk geldim, kar kış kıyamet. bide eskişehiri bilmiyorum hiç.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bence kendin 0 dan eve cıkma ev arkadası arayan duzgun bir insan bul,o da cok zor gerci es dost yoksa
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Tanımadığın adamla eve çıkarsan sonra yumurta akı sanarsın valla, aman diyim lol
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yok ilk etapta kendim çıkarım. bulursam kafa dengi biri onuda alırım.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aente said: kırmızıtoprak mah. + çarşıdan bakabilirim görürsem de sen ogü civarı demişsin uzak kaçar sanırım. ama hangimiz kanatlı'ya yürüyerek 1.5 dk mesafede oturmak istemeyiz ki <3 kanatlıya 45sn mesafede oturuorum ben güzel :)
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 fistan - 45 mi mmm fixed. direk varuna'da mı yatıp kalkıyorsun afdsg. bu arada porsuk'a gideceksen zaten tülomsaşın az ötesi hmm. ben de oraya yürüyerek 5 dk mesafedeyim bizim mahalle yakın oluyor dediğin yere bir bakarım bizim oralara baya yeni bina dikiyorlar bu ara.
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aente said: fistan - 45 mi mmm fixed. direk varuna'da mı yatıp kalkıyorsun afdsg. bu arada porsuk'a gideceksen zaten tülomsaşın az ötesi hmm. ben de oraya yürüyerek 5 dk mesafedeyim bizim mahalle yakın oluyor dediğin yere bir bakarım bizim oralara baya yeni bina dikiyorlar bu ara. mükemmel olur. bekliyorum gelişmeleri
sinad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Üniversite caddesi üzerinde sürüyle var aralarda 1+1 en kötü 350lira'dan başlıyor boş ev. İçerlerde 1+1 bulmak hem daha zor hemde daha pahalı.
Öne çıkan mesajlar