Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskişehir'de ev arıyorum!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Eskişehir Osmangazi Mah. yada Kızıltoprak Mah. başta olmak üzere o çevrede 1+1 yada Studio daire arıyorum. Eşyalı olursa süper olur.

Geceden beri bakıyorum ilanlara pek bir şey bulamadım. En sonunda patilerden destek alıyım dedim. Varsa oralarda bulunup, gidip gelirken şöyle bir göz atacak, yada kendi evi olur, akrabasının evi olur kiralayan çok iyi olur.

Uzatmıyım haberlerinizi bekliyorum..
Mesaj tarihi:
kırmızıtoprak mah. + çarşıdan bakabilirim görürsem de sen ogü civarı demişsin uzak kaçar sanırım. ama hangimiz kanatlı'ya yürüyerek 1.5 dk mesafede oturmak istemeyiz ki <3
Mesaj tarihi:
Porsuk Meslek Yüksekokulu'na tek vasıtayla ulaşabileceğim bir yer olsa yeterli. Ayın 10 unda kayıtlar sanırım. O zamana kadar bulabilirsem çok iyi olacak. Bide önerebileceğiniz geçici(1-2 gün) kalınabilecek otelimsi yerler var mı? Fiyatı makul? Şu ev arama sürecinde 1-2 gün kalmalıyım sanırım
Mesaj tarihi:
aente said:

kırmızıtoprak mah. + çarşıdan bakabilirim görürsem de sen ogü civarı demişsin uzak kaçar sanırım. ama hangimiz kanatlı'ya yürüyerek 1.5 dk mesafede oturmak istemeyiz ki <3

kanatlıya 45sn mesafede oturuorum ben
güzel :)
Mesaj tarihi:
fistan - 45 mi mmm fixed. direk varuna'da mı yatıp kalkıyorsun afdsg.

bu arada porsuk'a gideceksen zaten tülomsaşın az ötesi hmm. ben de oraya yürüyerek 5 dk mesafedeyim bizim mahalle yakın oluyor dediğin yere bir bakarım bizim oralara baya yeni bina dikiyorlar bu ara.
Mesaj tarihi:
aente said:

fistan - 45 mi mmm fixed. direk varuna'da mı yatıp kalkıyorsun afdsg.

bu arada porsuk'a gideceksen zaten tülomsaşın az ötesi hmm. ben de oraya yürüyerek 5 dk mesafedeyim bizim mahalle yakın oluyor dediğin yere bir bakarım bizim oralara baya yeni bina dikiyorlar bu ara.

mükemmel olur. bekliyorum gelişmeleri
Mesaj tarihi:
Üniversite caddesi üzerinde sürüyle var aralarda 1+1 en kötü 350lira'dan başlıyor boş ev. İçerlerde 1+1 bulmak hem daha zor hemde daha pahalı.
  • Yeni Oluştur...