DarkLegion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Şarap Bir uçurumun kenarindayim Karşimda Yeşil ve Mavi Belki içimde huzur Elimde Yalnızlıgımın şarabı Çok uzakları görüyorum buradan Oralarda biryerlerdesin seni ariyorum İçimde kırmızı elimde kırmızı Yalnız oldugumu hatırlıyıp Şaraba dalıyorum Öyle bir zaman gelsin istiyorum ki Mutlulugumn Rengi yanımda Tadi sürekli damagimda olsun Beyaz bir şarabin son yudumunda Duduagımda Adin Tadin Varlıgın Olsun D.D. Y.Kuleyin Evet arkadaşlar yorumlarınızı Almak beni çok mutlu edecektir Saygilarimla[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: [ quote ]karakedi, 14 Haziran 2004 21:56 tarihinde demiş ki: sen sus fetist seni... [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 valla şiir güzel olmuşta kırmızı şarapla başlayıp neden beyazla bitirdin onu anlaymadım:)[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Burda Tema olarak kırmızıyı Yalnızlık Beyazı Buluşma olarak düşündüm[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: [ quote ]karakedi, 14 Haziran 2004 21:56 tarihinde demiş ki: sen sus fetist seni... [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 güzelmiş baya başka calısmaların var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 benimde hosuma gitti baska cal1smalar1n1 beklioruz![signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: DarkLegion, 15 Temmuz 2004 00:12 tarihinde demiş ki: Burda Tema olarak kırmızıyı Yalnızlık Beyazı Buluşma olarak düşündüm bu çok güzel bi düşünce ya... Keşke bunu daha net vurgulasaydın.. Neden bunun üzerinde biraz çalışmıyosun, o zaman çok çarpıcı bişey olur!![signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 +1 bencede biraz daha vurgula cidden güzel olmuş..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utena Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 DarkLegion, şiirin gerçekten çok hoş. Kırmızıyı ve Beyaz şarabı duygular olarak betimlemen de oldukça güzel bir yaklaşım. Eğer başka çalışmaların varsa ben de görmek isterim.[signature][hline]"...gerçekler ve deneyim başaramıyorsa, güzelliği, hayaller ve yanılsamalarda ara..." [Bu mesaj Utena tarafından 24 Temmuz 2004 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 teşşekurler arkadaşlar Başka çalışmalarım Var Bu yorumlardan sonra inanin onları da ekleyecegim Çok teşşekur ediyorum hepinize[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: [ quote ]karakedi, 14 Haziran 2004 21:56 tarihinde demiş ki: sen sus fetist seni... [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar