yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 İktisadi düşünceler tarihi için iktisatta kabul gören, tartışılan fln herhangi bir konuyu anlatıp, buna eleştiri görüş vs. şeyler getirmem gerekiyor. Ancak daha konuyu bile seçemedim :( Tam olarak konuyu anlatabildim mi bilmiyorum ama bir kaç örnek veriyim - Is there (should there be) any relationship between the economic history and the history of economic thought? - What is value thoery? Is it really necessary for doing economics? In your answers, discuss both versions of the value theory and the associated names with those versions. - Do you think institutionalism could offer a satisfactory alternative to the Neoclassical orthodoxy? Why or why not? (you are expected to focus on the analytical points) Bunları ( ve dahası var ) hoca konu seçiminde yardımcı olsun, ödev ne hakkında bilgimiz olsun vs. diye yollamış. Ancak konu seçimi serbest yeterki iktisatla ilgili olsun.. Şimdi kolayca yapabileceğim, cehaletimi atıp konuyla ilgili bilgiyi kolaylıkla toplayabileceğim, üstüne bir de eleştiri vs. patlatabileceğim bir konu arıyorum.. Cumartesi'ye kadar bi girişini, genel hatlarını belirleyip check ettirmem gerekiyormuş.. hadi bi el atın da konumu seçiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 dokuz eylülde mi okuosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ıh ıh tobb etü 9 eylül'de var mıymış bu derste böyle bi ödev? Keşke ordan biri çıksa da aa ben yapmıştım böyle bişi, dur dur hatta yolluyum fln dese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ewt war böle bi ders hatta bn seneye alcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar