Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni

Lucorphine

Öne çıkan mesajlar

Abi cidden gecenin 3 ünde yaptım ya...

Bi yerden birinin yaptıı anat eserini alıp kendim yaptım diye hiç tanımadıım insanlardan takdir görücek kadar garip biri değilim ..

İşi benden iyi bilen senin gibi birilerinin nerem eksik nerem iyi onu sölylemesini istiyorum...

Bak orda kulandıım şeyleri nerden aldığımıda söyliyim...

YTUkardaki güneşli manzara windows xp de default gelen resimlerim içindeki gün batımı.jpg alttaki aynı yerdeki kış.jpg
yukardaki gözler warcraft 3 night elf kapağındaki kızın gözleri.
aşağıdaki gözler
warcraft 3 frozen thorndaki Undead Arthas ın gözleri ...

Lütfen bi benzerini gördüysen söyle bende bakıyım[signature][hline]Carpe Noctem
Sosyal ağlarda paylaş

iki plan arasindaki gecis cok basarili degil bence. Teknik ve estetik olarak iki kisimda ayri ayri hos gorunmesine karsin bence good diye nitelendirdigin alttaki kisimda ayni evil etkisini vermekte. Kavramsal bir is yapiyorsan basta teknigi bir kenara itip konseptini ve sembollerini iyi secmelisin. Teknigini bunu basarili bir sekilde gerceklestirmek icin kullanacaksin :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Zor be ... Kişiliğimi yansıtıyom napıyım... Yaw çalışıom bişiler yapmaya konulu filan olmuyo.. Belkide yeteneğim yok kasmıyım o kadar.

Mesela bi konu söyleyin yapmaya çalışıyim... Yapamazsam anlıcam bende bi halt olmadığını hobi olarak devam ederim bi işe ciddiye almam.[signature][hline]Carpe Noctem
Sosyal ağlarda paylaş

birazdaha uğraşırsan olacak bi gün :) . ben iyi il kötünün durduğu yerleri pek beyenmedim , kötü çok iyi olmamış . ben olsam tek bir yüzde her iki göz üzerinde göstermeyi tercih ederdim[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...