Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 VCD için dosya hazırlarken yaptım bunu.... Bakın nasıl olmuş.. zıt kavramların kontrastını göstermeye çalıştım... GOOD & EVIL[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 umm...[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 umm derken nasıl ?[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 umm derken demek istiyorum ki, ben bunu gördüm lakin yorum yapmaktan kaçınıyorum. :)[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Abi cidden gecenin 3 ünde yaptım ya... Bi yerden birinin yaptıı anat eserini alıp kendim yaptım diye hiç tanımadıım insanlardan takdir görücek kadar garip biri değilim .. İşi benden iyi bilen senin gibi birilerinin nerem eksik nerem iyi onu sölylemesini istiyorum... Bak orda kulandıım şeyleri nerden aldığımıda söyliyim... YTUkardaki güneşli manzara windows xp de default gelen resimlerim içindeki gün batımı.jpg alttaki aynı yerdeki kış.jpg yukardaki gözler warcraft 3 night elf kapağındaki kızın gözleri. aşağıdaki gözler warcraft 3 frozen thorndaki Undead Arthas ın gözleri ... Lütfen bi benzerini gördüysen söyle bende bakıyım[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Yada gece gece lafını yannış annadım.. rezil olmuş seni üzmek istemiyorum diyosun :)[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ama aradagi renk gecislerini daha hafiften yapsaydın gozu fazla yormazdı acında resmi bi an goum cok yoruldu renkleri kavrayamadim fena deil bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 güzel fotoğraf manipülasyonları görmek isteyen arkadaşlar worth1000.coma bi uğrasın. öğretici de. tutoriallar filan da var. tavsiye ediyom.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 biraz etrafı incele bence elinin altında internet denilen çok geniş bir kaynak var. Neler yapılmış, nasıl yapılmış biraz inceleme yap. Hatta yapılan şeyleri taklit et kendi kendine, bu da bir antremandır.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Annadım hiç iyi olmamış :( hummm neyse olucak bigün :)[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 iki plan arasindaki gecis cok basarili degil bence. Teknik ve estetik olarak iki kisimda ayri ayri hos gorunmesine karsin bence good diye nitelendirdigin alttaki kisimda ayni evil etkisini vermekte. Kavramsal bir is yapiyorsan basta teknigi bir kenara itip konseptini ve sembollerini iyi secmelisin. Teknigini bunu basarili bir sekilde gerceklestirmek icin kullanacaksin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 haklısınız... yukatrdaki gözler iyi bi gözden çok kamyonların arkasındaki elalımın üstündeki stickerlara benzio... alt tarafta kötülük konseptini verebildim ama galiba[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Evet. Zaten evil seyler yapmakta bir problemin yok (vampirler falan). Biraz good uzerinde calis :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Zor be ... Kişiliğimi yansıtıyom napıyım... Yaw çalışıom bişiler yapmaya konulu filan olmuyo.. Belkide yeteneğim yok kasmıyım o kadar. Mesela bi konu söyleyin yapmaya çalışıyim... Yapamazsam anlıcam bende bi halt olmadığını hobi olarak devam ederim bi işe ciddiye almam.[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 birazdaha uğraşırsan olacak bi gün :) . ben iyi il kötünün durduğu yerleri pek beyenmedim , kötü çok iyi olmamış . ben olsam tek bir yüzde her iki göz üzerinde göstermeyi tercih ederdim[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Galiba kimsenin yeteri kadar iyi olmadığına inandığım için öyle yaptım :)[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar