Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 You have been banned from this page. We've put measures in place to keep people from hitting our site at an unreasonable rate. We ask that you only hit our site once per every 5 minutes to get your IP address. Our system must've detected overuse by you and therefore banned you. Are you running an automated script to get your IP? Once we figure out what caused the ban and get that fixed, we'll unban you. Send questions to banned at whatismyip dot com. Please set your code to scrape your IP from www.whatismyip.com/automation/n09230945.asp hani 3-5 haftadır da girmiyodum siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 o akdar başarısızmışsonki..yani o derece başarısızmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 vay be modeme res attım geçti tabi normal olarak sdfsdf. İZLENİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 nicki "fabercem" olarak alsaydın daha mantıklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 fabercem vardı forumda bi aralar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 googlemaps bokunu çıkardı o işin . sadece internet ipsi ile utanmasa kapıya kadar eşlik edicek haritasıyla . privacy ihlali bana göre tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar