Reksa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 benim rahatsızlığım fenerbahçeye değil, hakeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 anlamadım ki naaptı hakem. 90. dakkada bilika elle oynadı. duduk çalmadı. 2 takıma karşıda yanlış fauller verdi, vermedi. fb yi kayırdığını nerden çıkardın anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 La fenere değil diyon fenere masa başında iş bitirmiş diyon ondan sonraaa azize laf atıyon ÇOk ders çalışıyosun beyhancım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 3-0lık skor ve eze eze oynanmış bir maça izlediği halde hala laf eden varsa cahildir, futbol cahilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ulan 90 dakka biçti fenerlileri bursa. onuda yazsanıza madem hakem fenerliyse niye izin veriyo buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oğlum hiç mi anlamıyorsunuz lan şu oyundan ahahaha, masa başı falan diyorlar abi hala, 4 başı mağmur masa düzenlesen karşı taraf olarak, fenerin ilk yarıdaki çevirdiği topla karşı tarafı bitireceği net. abi üzülüyorum bazen, size de yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Reksa said: benim rahatsızlığım fenerbahçeye değil, hakeme. maci izleseydin keske :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 1 haftadır bu maçı bekliyordum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 neyse ya bursa'da 4-0 eleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 salla maçı hon +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ilk yarıda santos'un 2 kişiyi geçip kaçırdığı ve sonra alex'in kaçırdığı 2 pozisyon gol olsa gökhan ve özerin direkten dönenleri de eklersek 8-0 bitecek maçtı, masa başında iyi işler çevirmiş Aziz Başkanımız sadece hakemi değil 4-5 bursalıyıda görmüştür hatta teksas bağırmadı ya pek o da masabaşı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar