Reksa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 benim rahatsızlığım fenerbahçeye değil, hakeme.
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 anlamadım ki naaptı hakem. 90. dakkada bilika elle oynadı. duduk çalmadı. 2 takıma karşıda yanlış fauller verdi, vermedi. fb yi kayırdığını nerden çıkardın anlamadım.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 La fenere değil diyon fenere masa başında iş bitirmiş diyon ondan sonraaa azize laf atıyon ÇOk ders çalışıyosun beyhancım asdasd
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 3-0lık skor ve eze eze oynanmış bir maça izlediği halde hala laf eden varsa cahildir, futbol cahilidir.
poopla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ulan 90 dakka biçti fenerlileri bursa. onuda yazsanıza madem hakem fenerliyse niye izin veriyo buna
aente Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oğlum hiç mi anlamıyorsunuz lan şu oyundan ahahaha, masa başı falan diyorlar abi hala, 4 başı mağmur masa düzenlesen karşı taraf olarak, fenerin ilk yarıdaki çevirdiği topla karşı tarafı bitireceği net. abi üzülüyorum bazen, size de yazık.
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Reksa said: benim rahatsızlığım fenerbahçeye değil, hakeme. maci izleseydin keske :)
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ilk yarıda santos'un 2 kişiyi geçip kaçırdığı ve sonra alex'in kaçırdığı 2 pozisyon gol olsa gökhan ve özerin direkten dönenleri de eklersek 8-0 bitecek maçtı, masa başında iyi işler çevirmiş Aziz Başkanımız sadece hakemi değil 4-5 bursalıyıda görmüştür hatta teksas bağırmadı ya pek o da masabaşı...
Öne çıkan mesajlar