Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Össde şansım :/

Helnar

Öne çıkan mesajlar

Össden 255 aldım toplamda(tamam biliyorum çok tırt bir puan ezmeyin :) ) Sizce bu puanla Bilgi Üni. Bilgisayar Sistemleri(Geçen sene kontenjan olmadığı için seçim kitapçığında taban puanı "--" tarzında geçiyor). Ayrıca vakıf üni.lerinden de bilgisayar mühendislği istiyorum genelde puanları 265 civarı çoğunun. Sizce şansım nedir ?
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman tek kurtuluş o gibi. ancak kıbrısta ev kiralamak falan baya pahalıya geliyor, bir de tek başına ne kadar yapabilirsin o da zor bir olay.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
fizban, 07 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
abi bi kerelik vermenin anlamı nedir ? bi kere verdikten sonra bi daha niye vermeyesin ya ?
Sosyal ağlarda paylaş

öyle değil head
Bilkent'te özel üniversite ama endüstri mühendisliğini paralı okumak için 335 puan yapman gerekiyor[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 23 Temmuz 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
said:
Head, 23 Temmuz 2004 19:53 tarihinde demiş ki:
fazladan 50 milyon koy bakalım yapıyolarmı.
bana anlatmayın gözümle gördüm.
yıllık bilmemkaçyüzbin dolar verdikten sonra 50m ne oluyor :)

yani :)[signature][hline]Allah kahr bela!
kalh!ae
Sosyal ağlarda paylaş

1 sene daha kas? sonra daha çok canın sıkılır.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 23 Temmuz 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helnar, 23 Temmuz 2004 20:25 tarihinde demiş ki:
Bir sene daha dayanamam. Özel yetenek sınavları veya kıbrıs ı düşünüyorumda kıbrısta çok pahalı yemek içmek.

Okuduğun zamanı düşünme mezun olduktan sonra ne olucak peki? İş imkanları bla bla.[signature][hline]Allah kahr bela!
kalh!ae
Sosyal ağlarda paylaş

Özel yetenek sınavlarından Görsel İletişim Tasarım düşünüyorum. Bence güzel bir bölüm. Kıbrıs meselesinde yukardaki arka katılıyorum giden ya kafayı tırlatıyormuş yada esrarkeş oluyormuş...

[Bu mesaj Helnar tarafından 23 Temmuz 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helnar, 23 Temmuz 2004 20:29 tarihinde demiş ki:
Özel yetenek sınavlarından Görsel İletişim Tasarım düşünüyorum. Bence güzel bir bölüm. Kıbrıs meselesinde yukardaki arka katılıyorum giden ya kafayı tırlatıyormuş yada esrarkeş oluyormuş...

[Bu mesaj Helnar tarafından 23 Temmuz 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]

Giden gayet normal arkadaşlarım da var.[signature][hline]Allah kahr bela!
kalh!ae
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 23 Temmuz 2004 20:16 tarihinde demiş ki:
neden daha çok sıkılsın?

sen önceden beri yapmak istediğin mesleğe sahip olmak isterken birileri seni başka bişi yapmaya uğraşıyor. daha beter ne var?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...