Tarantababu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 deep freeze diye bir program yükledim inndir.com da bulabilirsiniz.Fakat bi türlü silemiyorum programı bilmiyenler için program bütün değişiklikleri algılamayıp yine eski ayarlarala çalışmasını sağlayan bir program.. Fakat nasıl silicemmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 önce dosyalarını siliceksin, sonra dos ta; fdisk /mbr diyceksin, reset atınca silinmesi lazım. HDD Sheriffi böyle silmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Shift e basarak soldaki icona tıklıyacaksın password isteyecek eğer vermediysen ok de geç orada 3 secenek var en alttakini secersen ve ardından makınaya restart atarsan dısable hale gelıcektır tekrar acmak ıcınde aynı olayı yapııyorsun bu sefer orada frozen bı$yler yazııyor onu secıp restart atııyorsun.[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 tamam şimdi oldu.. saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar