smerten Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 açıkçası hakkında bilgim, "akıl oyunları (mind games)", "dövüş kulübü (fight club)", "yeşil dev(hulk)", örümcek adam'dan "goblin ve oğul a.ş. l.t.d. (goblin&son inc.)" ve filmde "octo octavius (doc ock)" ile sınırlı olan şizofreni hakkında bilgisi olan var mı? yani tamam insnaların görüp inanmasını algılyabiliyorum ama kendi kendini dövemesi? kendisi uyurken diğer karakter versiyonu ile kalkıp gezmesi, yada kendi kendine gizli rus kodlarını çözme görevleri vermesi filan ne kdar gerçek yani ne kadar gerçekleşebiliyor? bide tıbbı bir kaç sorum var tabi? ırsî mi? sadece psiklojik mi? sonradan mı ortaya cıkar cocukluktan mı? tedavısı var mı? ne kadar hastası vardı? Saygılar..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Biraz araştırma yaparsan çok kolay ulaşılan bilgiler. Mesela benden bir tane: Burda.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ben mesela kendime başka bir insanmış gibi kızarım veya sinirli sinirli konuşurum nadiren sanırım buda bir şizofreni :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Sen bu fikri saplantılı bir şekilde bağlı olmadığın, gayet olan olayların farkında olduğun ve yaşadıklarını sanrı sayamayacağımız için sayılmaz bence :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 "Veronika Ölmek İstiyor" ( yazarı unuttum sorry :( ) kitabını okumanızı tavsiye ederim gerçekten hayata olan bakışımı değiştirdi..[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 veronika ölmek istiyor can yayınlarından yazarı Paulo Coelho ben de tavsiye ediyorum genel olarak herkese o ince kitap içinde anlatılanlar bazen son nefesimizde öğrendiğimiz şeyler çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Saol yazmışsın yazarını... edit: ustten quote [Bu mesaj wildpervert tarafından 24 Temmuz 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar