LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 emuledan full albüm indirdim, rar dosyası formatında. eşek gibi download filan. download bitmiş diye sevinmişim filan; çat, extract ediyoruz şifre soruyor ve haliyle çıkaramıyorum dosyaları içinden. yani anlamadım bu olayı. neden yapmışlar ki bunu? hem paylaşıma açıyorsun, hem 50 tane adamda var, hem tek bir uyarısı bile yok ve ben sap gibi çekiyorum dosyayı. neyse efendim, winrar encrypted şifre hedesini kırmanın yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 google a rar password crack dedim bi ton şey çıktı çalışırmı bilmiyorum http://www.rarpasswordcracker.com domain ismini de güzel almışlar :)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Evet winrar'ı editleyen crackerler ile yapabiliyorsun bu işi ama dikkat etme virus falan çıkmasın crack diye indirdiğin şey.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Sadece bir oneri olarak soyliim indirdiin sitededir buyuk ihtimal sifre uyelik fln olayları anlatabildim insallah ama dersen kazadan fln cektim ozaman işin zor arkadasım tek bir mp3u kırmak ıcın oldukca ugrasmıstı wınampta sıfrelıydı oda tabı bu sıfre nıe ılgın yanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bende oyle indirmistim sonradan aklima geldi ,dosya uzerinde hangi sitenin sunuma cikardigi yaziodu sitenin forumlarina bakinca sifreyi buldum[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Bazen dosyanın adında şu şekilde de geçebiliyor: osmanvideosu_pw_mustafa.zip[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bunlar büyük ihtimalle word listle crackleniyorlar allah kolaylık versin 2 aya kadar sürebilir[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 şincik; tavsiye edeceğim program advanced password rar recovery programın zip dosyaları için olan sürümünde pIII makinada saniyede 6,5 milyon kadar şifre deneyebiliyorsunuz. tabi olay işlemciyle doğrudan alakalı olduğundan daha hızlı makinada daha iyi sonuç alırsınız. neyse. ben derimki kırarken worlist yerine çeşitli maskelemeler kullan mesela her kelime www. ile başlayım .com ile bitebilir. yada kelimeler sadece belli harflerden oluşabilir bu sizin olasılıkları deneme sürenizi kısaltır. ve birşey daha. ingiliz alfabesini + rakamları + nota işaretini işin içine kattığınızda ( 37 karakterlik bir set oluyor ) 10 haneli olasılıkların tamamını saniyede 6,5 milyon şifre deneyerek bitirmeniz 1 seneden fazla vaktinizi alıyor. son olarak kolay gelsin diyor ve sabırlar diliyorum.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 gidiyosun emuleye indirdigin dosyanin commentlerinde yaziyodur buyuk ihitmalle[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bruteforce la kıran sağlam bi proglar var onları da deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar