Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

winrar dosyasi, encrypted kod kırmak

LiquiD

Öne çıkan mesajlar

emuledan full albüm indirdim, rar dosyası formatında. eşek gibi download filan. download bitmiş diye sevinmişim filan; çat, extract ediyoruz şifre soruyor ve haliyle çıkaramıyorum dosyaları içinden.

yani anlamadım bu olayı. neden yapmışlar ki bunu? hem paylaşıma açıyorsun, hem 50 tane adamda var, hem tek bir uyarısı bile yok ve ben sap gibi çekiyorum dosyayı.

neyse efendim, winrar encrypted şifre hedesini kırmanın yolu var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

google a rar password crack dedim bi ton şey çıktı çalışırmı bilmiyorum

http://www.rarpasswordcracker.com

domain ismini de güzel almışlar :)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece bir oneri olarak soyliim indirdiin sitededir buyuk ihtimal sifre uyelik fln olayları anlatabildim insallah ama dersen kazadan fln cektim ozaman işin zor arkadasım tek bir mp3u kırmak ıcın oldukca ugrasmıstı wınampta sıfrelıydı oda tabı bu sıfre nıe ılgın yanı..
Sosyal ağlarda paylaş

şincik;
tavsiye edeceğim program advanced password rar recovery

programın zip dosyaları için olan sürümünde pIII makinada saniyede 6,5 milyon kadar şifre deneyebiliyorsunuz. tabi olay işlemciyle doğrudan alakalı olduğundan daha hızlı makinada daha iyi sonuç alırsınız.

neyse.
ben derimki kırarken worlist yerine çeşitli maskelemeler kullan
mesela her kelime www. ile başlayım .com ile bitebilir.

yada kelimeler sadece belli harflerden oluşabilir
bu sizin olasılıkları deneme sürenizi kısaltır.

ve birşey daha. ingiliz alfabesini + rakamları + nota işaretini işin içine kattığınızda ( 37 karakterlik bir set oluyor ) 10 haneli olasılıkların tamamını saniyede 6,5 milyon şifre deneyerek bitirmeniz 1 seneden fazla vaktinizi alıyor.

son olarak kolay gelsin diyor ve sabırlar diliyorum.[signature][hline]ICQ#85889898
Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P)
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...