elma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 şimdi elimde bi cd var . divx cd si. bunu izliyorum bi makinede. 64 mb ekran kartı var driverı falan herbişisi tamam bunun. izlerken böle takılma falan yapıyor . dedim heralde cd çizilmiştir falan ben bunu hdd e atam sonra hdd den izliyim. yaptım fakat değişmedi. gene takılıyor. sonra başka bi makinede denedim 32mb ekran kartı var onda da . bunda takılma falan hiçbi sorun olmadı. süper izledim. bu iki makinenin de çözünürlükleri 1024*768 @ 85hz ve 32 bit. şimdi bir makine daha var . 8 mb ekran kartı. bu makinede izliyorum aynı filmi. 1024*768 @ 85hertz ve 16 bit yapınca kasıyor filmler takılıyo. 800*600@ 85 hertz yapınca cok rahat izliyorum.. tüm monitörler 15" beko . kullanılan 3 monitör de aynı marka aynı model .[signature][hline] [Bu mesaj elma tarafından 24 Temmuz 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bu nasıl iştir anlamadım[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bunun ekran kartı ile uzaktan yakından ilgisi yok codeclerini sil yeniden düzenli bir şekilde yükle. Codeclerinde çakışma vsv sv sorunu var. 3d oyun oynamıyorsun divx film seyrediyorsun . Driver vs vs düzgün bir şekilde tanıtmışsın ekran kartına ekstra bir ayar gerekmez. Bu arada codecleri sildikten sonra toplu codec kullanabilirsin mesela k lite codec pack gibi ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 abi zaten tüm makinelerde yüklü olan codec pack kazaa lite codec pack hemide full srümü işte abi daha ne olsun . bir tekrar yükleyeyyim codec packleri sonra tekrar sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar