Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet explorer sorunu.. lütfen bilen yardım etsin..

gokhaan

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben şu an işteyim ama evdeki bilgisayardan paticiğe ve bunun gibi şifre ve kullanıcı adı isteyen sitelerin çoğuna bağlanamıyorum.. explorer da site adı yazdıktan sonra enter lıyorum fakat siteyi açmıyor. direk karşıma k.adı ve şifreyi soran pencere çıkıyor. onları yazıyorum ama hata veriyor.. nasıl çözebilirim acaba bunu.. şimdiden teşekkürler..

*!BİRİ BENİ DURDURSUN!!!! YOKSA TANRI SİZİ AFFETMEYECEK*[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bu benim de basima gelmisti... explorer'ın özelliklerine gir, orda guvenlik opsiyonları var, eger "High" olarak seçersen cookies'i kapatmış sayılıyorsun ve şifre gerektiren hiç bi siteye giriş (maillerine dahil) yapamıyorsun, güvenlik ayarını "medium" yaparsan hallolur.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

valla yine olmadı. hatta netscape yukledim oda açmadı.. acaba diyorum ben adsl kullanıcısıyım bunun bağlantı ayarlarında bir sorun olabilirmi.. yani win2000 i yeni kurdum makineye hatta sonra bide xp kurdum yine açmıyo daha evvel sorunsuz giriyordum..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...