smerten Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 punkd eylencelı jackass eglencelıydı vıva la bam abartmadılar mı fena degıl.. ama cok mantık sınırları dısarısında o ayrı wıld boyz oda abartmadıkca fean degıl (edit) ahanda dirty sanchez.. abartılyolar baya ıgrenc yanı[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me [Bu mesaj smerten tarafından 24 Temmuz 2004 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 jackassi dağıtıp yeni şovlar yapmaya gerek yoktu fln denmişde daıtıp yeni şovlar yapmadılarki, chris pontiusla, steve-o wild boyz çekmeye başladılar, bam margera zaten jackass te cok cıkmıyodu onun kendi ekibi işte camp kill yourself leri cekiyo, du soradan viva la bami çektiler , camp kill yourselfler süper cidden cok elenceli cok tasak iğrençliklerde yok değil, yaşlı bi cift in pazar sabahı kahvaltısının içine nasıl edilir diye soranlar için, açıp izlesinler bi çift kahvaltı edio bi cafe de camekan var işte raab himself geliyo ve cama s.cıyo ya da bir şovmen in hiç depar atarken s.can birini gördünüzmü sorusunun üzerine raab himself bu olayı gerçekleştirio ben ayakta alkışlamıştım vala :) tavsie ederim cky leri, kazaa da cky diye video arattırın bulur bütün filmleri[signature][hline]bilgisayar kafayı yemişti 1 ay formatlı şekil kaldı sonra icq kafayı yedi, zaten sonrada, "o"nu buldum bilgisayar neydi bilmez oldum :) ondan dolayı bana icq dan bi mesaj sallarsanız sevinirim:110525456 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar