Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 hade yazın bakam belki işime yarar bişiler çıkar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Kızla ilgilenirim[hline] ''Bring him in '' he hisses to the dar knight '' bring him in ... by the book '' Gordon Batman :killing joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ryuunonamida Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 her zaman gizemli ve hüzünlü gözlerle ona bakarsınız.her kadın saklı olanı bilmeye çalışacaktır.zeki birine rastlayıp patlayabilme olasılığı da yüksek tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: BonePART, 02 May 2003 20:18 tarihinde demiş ki: abi o numaralar yazıs benimkidni dene kesin biraz acır ama olsun yada kıza bi ggrup tinerciye para verip saldırt sende kurtar etkili2 .nci numara[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last) ee ilk numara ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Kızın arkadaşları yakın çevresiyle çok yakın arkadşa ol, anahtar şey bu. Sonra kız sana gelir zaten, uzun olsa da kesin çözümdür. Bir kız grubu arasında bi çocuktan iyi sözediliyorsa, tüm grubun dikkatini çeker o çocuk.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 BonePart kroyum ama para bende metodunu kullanıyo :)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 said: Volfied, 02 May 2003 20:22 tarihinde demiş ki: Kızın arkadaşları yakın çevresiyle çok yakın arkadşa ol, anahtar şey bu. Sonra kız sana gelir zaten, uzun olsa da kesin çözümdür. Bir kız grubu arasında bi çocuktan iyi sözediliyorsa, tüm grubun dikkatini çeker o çocuk.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... kızlar asalak yaşayan parazit grubudur derdi bir arkadaşım ve aslında katılıyorum kısmen sadece laf edilmen bile seni yükseltir senden hoşlancağını düşünmediğin kişi bile bu kızlar arasındaki olaylardan dolayı gelip sana deli divane olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Örneğini çok gördüm Nişantaşı Işıktayken. Dişi cinsiyete böyle isim takılmasını pekj sevmem gerçi, onlar da insan, onlar da düşük varlıklar bizim gibi :)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 vay vay vay sla noldu sana böle.aktif bi insan olmuşun[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 hiçbişi yapmam, kendi işime bakarım ben :-) isterse gelsin konuşuruz ona kalmış bişi :)[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 kızla ilgilenicenki oda senle ilgilensin olayın bütün özü bu ara hergün, arada mesaj at vs.[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 oho kıza gidip cep telefonu numaranız kaç mı dicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 lol tanışmıyor musun bide önce tanışman lazım araya ortak arkadaş sok tanış bi[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 O nedenle kızın arkadşa grubu ile arkadşa olucaksın en başta sonrası gelir.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 kız biriyle takılıyor zaten onada bu hafta sonu söledim söledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 deli numarası yap aa salağa bak der ilgilenir :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Sen kizin adini soyadini nerde yasadigini yasini ve kan grubunu sole ben buyu yapayim burdan yarın yatar senle garantı...:)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Sen kizin adini soyadini nerde yasadigini yasini ve kan grubunu sole ben buyu yapayim burdan yarın yatar senle garantı...:)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 ehe bu topic senin için de geçerli sly dalga geçme bence lol ;)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 valla kızı görünce deliriyorum zaten slk slk şeyler yapıyorum bazen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 geçerli diil cancıım benim 6-7 aydır kız arkadaşım war mutluyum aha çaldırdı hatta kulakları çınlamış olacak..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 ehuehe geriye dönüş diosun yani ;) nese bu arada necromancery ortak bi arkadaş bulmadan ya da ortak bi iş yapmadan işin zor yani. mucizelere inanır mısın demek doğru olur eheh eğer kızla hiç bişi yapamadıysan platonik takıl, hayatını yaşa. en azından hayır cevabını almazsın düşlerinde her zaman için senin 1 numaran olur eheh :-P[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 6-7 ondan zaten 7 ama arada 1 ay ayrılık war ewet :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 boşver walla.. en iyisi kafa dinlemek..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 şans tılsımı taşı ne bilim ben bir kızdan hoşlanınca pek yakınına gitmiyorum birşekilde o yoluma çıkıyor :) misal bir kızdan hoşlanıyordum, işin en kötü tarafı hiç muhabbetim de yok ama alakasız bir yerden aslakasız insanlarla konuşmam sırasında tanıştık fln (sanırım r özürlü olmamda dikkat çekici bir nokta) birini telefonda işletmek istiyordu "ohoo tam adamını buldun" dedim eh o zaman telefon numarasını da almış oldum :) zaten üstüne gittiçke uzak oluyorlar eh tecrübe sabit :) bir şekilde arkadaşın olur ama şu ortak arkadaş olayına bi gir bencede hızlandırıcı etki olur :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar