Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LED Monitör

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

di said:

Selam,

Burada tartisiliyordu en son. O yuzden buraya yazmak istedim.

Su triple monitor olayina ihtiyacim var acilen. Calisirkenki performansimi inanilmaz artiracak cunku.

Uygun fiyatli monitor tavsiyesi istiyorum. Bir de nasil bagliyoruz 3 monitoru birden ? HD4870 kartim ile kullanabilecek miyim 3 monitoru de ?

2 ekran kartıyla 3 monitör yapabiliyosun eğer ekran kartının 3 çıkışı yoksa bir de şöyle iki durum varki;
1- Anakartın destek vericek özelliklerinde yazıyor.
2- ikinci bağladığın ekran kartı ati olacak(Senin durumun için)

Bunların dışında birşey gerekmiyor diye biliyorum ama en önemlisi anakartının izin vermesi.

ek olarak şimdi aklıma geldi. Çıkış çoğaltıcılar var ama fiyatları baya yüksek diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

matrox millenium falan isimiz yok abi aman.

dvi replicator larda ayni goruntuyu veriyor.

usb to dvi lar da ise kucuk bi ekran karti gibi calisiyor, senin gibi yuksek cozunurluk isteyne biri icin pek ideal cozumler degiller.

en rahat cozum amd nin spider veya dragon platformlari uzerinde budget kartlariyla xfire yapmak olur.

ama genis calismak isteyen biri icin bence 2 adet wide monitor yeterli. zira wide monitorleri ztn yarim yarim seklinde verimli kullanmak mumkun. ben kod yazarken, paper hazirlarken , arastirma yaparken vs hep oyle kullaniyorum zira. 2. monitor u de boyle kullanmak dururken 3. monitor bence fuzuli olur.

edit: bu nasil bi post kalabaligi olmus boyle. 2 dakikada sakin .
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 150 dolar duplicate edicek cihaza verene kadar eski karti satip yerine crossfire alirim pek tabi.

Bu arada iki monitor daha iyi tabi de tam ihtiyacimi gormuyor. Dedigim gibi monitor yazilimlari falan var surekli gozumun onunde olmasi gereken. Sigdiramiyorum ekranin yarisina.

Neyse cok da bi sandim yok gerci su durumda. Bakayim bekleyeyim biraz. Ikinci el ucuzundan 4870 X2 bakayim.
Sosyal ağlarda paylaş

crossfireda 2 kart 4 ciki$ ile 4 monitor cali$tiramazsiniz. diger karttaki ciki$lar gorunmez. eger cf yapmazsaniz 4 monitor de cali$ir.

matrox 3 monitore dagitma kiti var, biz kullandik onu flight simulator icin. guzel alet ama ne biliyim display port ve eyefinitiy ile pek gerek kalmadi sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...