nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 nız feyk değilse rezil ettik siteyi öyle bi durum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi saka bi yana, KEDIye Kirk diye isim koyarsan olacagi bu. Guluyorum iki saattir aklima geldikce kirk diye bi kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 captain kirk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Olm başta diyecektim ben onu, vazgeçtim sonra nedense. Kirk diye kedi ismi mi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ayıp ya size akıl danışanda kabahat zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ver eline gitarı, gelir kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Önemli değil Sinem, affediyoruz kabahatini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sinem 2 saattir götür veterinere bence için rahatlasın diyorum hiç takmıyosun ya yazmıcam bi daha yardımcı olmaya çalışanda kabahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sinemcem said: ayıp ya size akıl danışanda kabahat zaten Sevdiğimizden yapıyoruz patiye akıl danışılmaması gerektiğini ilk günden öğren diye. Hele kişisele bi başlık aç bak gör şamatayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Seni de affediyoruz Dartanian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Dartanian said: Sinem 2 saattir götür veterinere bence için rahatlasın diyorum hiç takmıyosun ya yazmıcam bi daha yardımcı olmaya çalışanda kabahat. özür dilerim dartanian o kadar dalga geçilmesi arasında senin msjların kaybolup gitti göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 lütfen beyler artık kendinize gelin güzelce birşey sormuş arkadaşımız.hiç mi kız görmediniz? biraz daha ciddiyet lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Dartanian kızın sempatisini kazandı indirin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Fake açacaksanız bari güzel hatun fotosu falan koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 son kez söylüyorum fake değilim tamam mı ? . çirkinleşmeyin artık lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sus fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ben de onu diyorum ya, çirkin hatun fotoları bulacağınıza güzel hatun bulup koyun. Çirkinleşmesin site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ahaha :D olm sonra patide niye kız yok diyosunuz al bu yüzden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Çirkin olacağına hiç olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sinemcem gerçek ismin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 evet arkadaslar, konu hayvanli diye hayvanlasmanin luzumu yok, efendi olun. KHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Eminim kedini tanıyan bi veterinerin vardır.O yüzden buraya danışman iyi fikir olabilir ama hani biz bişey desek bile senin için rahatlamıcak veterinetere götürmen içini rahatlatır. Benim de 2 tane köpeğim var bu arada =) biri çoban kırma diğeri ingiliz cockerı =) Bu arada önemli değil tahmin ettim görmediğini ama yine de cevap beklerdim canın saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bi kagida paticik yazip fotografini koyarak cozevilirsin bu sorunu kolayca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar