nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 nız feyk değilse rezil ettik siteyi öyle bi durum var
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi saka bi yana, KEDIye Kirk diye isim koyarsan olacagi bu. Guluyorum iki saattir aklima geldikce kirk diye bi kedi.
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Olm başta diyecektim ben onu, vazgeçtim sonra nedense. Kirk diye kedi ismi mi olur lan.
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ayıp ya size akıl danışanda kabahat zaten
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Önemli değil Sinem, affediyoruz kabahatini.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sinem 2 saattir götür veterinere bence için rahatlasın diyorum hiç takmıyosun ya yazmıcam bi daha yardımcı olmaya çalışanda kabahat.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Sinemcem said: ayıp ya size akıl danışanda kabahat zaten Sevdiğimizden yapıyoruz patiye akıl danışılmaması gerektiğini ilk günden öğren diye. Hele kişisele bi başlık aç bak gör şamatayı
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Dartanian said: Sinem 2 saattir götür veterinere bence için rahatlasın diyorum hiç takmıyosun ya yazmıcam bi daha yardımcı olmaya çalışanda kabahat. özür dilerim dartanian o kadar dalga geçilmesi arasında senin msjların kaybolup gitti göremedim
slickers Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 lütfen beyler artık kendinize gelin güzelce birşey sormuş arkadaşımız.hiç mi kız görmediniz? biraz daha ciddiyet lütfen
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Dartanian kızın sempatisini kazandı indirin!!
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Fake açacaksanız bari güzel hatun fotosu falan koyun.
Sinemcem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 son kez söylüyorum fake değilim tamam mı ? . çirkinleşmeyin artık lütfen
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ben de onu diyorum ya, çirkin hatun fotoları bulacağınıza güzel hatun bulup koyun. Çirkinleşmesin site.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ahaha :D olm sonra patide niye kız yok diyosunuz al bu yüzden yok
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 evet arkadaslar, konu hayvanli diye hayvanlasmanin luzumu yok, efendi olun. KHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNN
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Eminim kedini tanıyan bi veterinerin vardır.O yüzden buraya danışman iyi fikir olabilir ama hani biz bişey desek bile senin için rahatlamıcak veterinetere götürmen içini rahatlatır. Benim de 2 tane köpeğim var bu arada =) biri çoban kırma diğeri ingiliz cockerı =) Bu arada önemli değil tahmin ettim görmediğini ama yine de cevap beklerdim canın saolsun.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bi kagida paticik yazip fotografini koyarak cozevilirsin bu sorunu kolayca
Öne çıkan mesajlar