Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydu alıcısı tavsiyesi (hd olabilir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhabalar.

oturduğum apartmana bugün itibari ile uydu sistemi çekildi. sanırım 2 çanak taktılar ve evime kadar bir kablo getirip bıraktılar. bundan sonra olay bana aitmiş.

şimdi bir Receiver almam gerekiyor. lcd televizyonum olduğu için hd yayını yapan kanalları izlemek istiyorum. uydu sistemini çeken eleman kendi firmasında hd çıkışı olan bir redline modelinden bahsetti, bir bakayım dedim.

internetten redline modeline baktığım da sanırım cihaz sadece hd çıkışı veriyor fakat hd yayın almamı sağlamıyor. fiyatı zaten 175 tl civarında.

anladığım kadarıyla bazı cihazlar hd çıkışı olmasına rağmen hd yayını izlemeye olanak sağlamıyor. bunun için şuan epey kafam karışmış durumda, zaten uydu olayından zerre anlamıyorum. o yüzden beni aydınlatabilirseniz sevinirim

asıl olaya gelecek olursam evet bir Receiver alacam fakat hangi marka/model tercih etmeliyim? hd yayınları izleyeyim, şifreli kanalları sorun olmadan çözsün v.b falan işte.

ayrıca bir sorum da yazılımı ben güncelleyebilirmiyim? ve cccam, key olayları nedir bunun açıklamasını birisi yapabilirmi? :)

edit: bu arada konuyu nereye açacağımı şaşırdım en iyisi konu dışı sanırım
Mesaj tarihi:
doruk popcorn hakkında bilgiye ihtiyacım var, kullanıyorsan yorumlarını alabilirmiyim.

edit: ek olarak pvr özelliği olmasını istemiyorum. sadece hd yayınları izleyebileyim yeter.
  • Yeni Oluştur...