Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LionHeart Yardım Masası

SolidSnake

Öne çıkan mesajlar

lvl 26 assasin pureblood

str 12
agil. 16
cha 9
int 10
luck 3
tag skills

ranged weapons 240
evasion 130
lockpick 80
fortitude 40 (52)

demonic spirit

ehheh target'i body yapıp ta planned attack verildiinde her seferinde groin shot ile yere yapıstırıyor :D ortalama 32 piercing damage 12 acid damage (fire eva. perks) %10 fire damage

Ortalıın azına mıcarım falla :D[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ?
kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar...

hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye...

yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın

Sosyal ağlarda paylaş

said:
SolidSnake, 22 August 2003 23:00 tarihinde demiş ki:
Necro dandik gibime geldi bilmiyorum.Hele Summonların mana yemesi kötü olmuş.Şimdi Lighting çalışan character açtım.
-Speech olayını biliyorum ben her level 5 skill veririm ona Arcane.[hline]Everyman lives,not every man truly dies !

La allah korusun solediin seye bak, necro skill 80'i gecsin ondan sora mannnyakkk oluyor zaten ozellikle cesed'i bomba yapmak kacarken cok ii :D. 20 kisiden kacarken felan cok ise yarar bence en ii skill necro buyu olaraktan .[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ?

hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye...

Sosyal ağlarda paylaş

Agalar inquestor'lara katıldım (tam telaffuz edemiom mlsf) grand inquestor benden goblin khanı oldurmemi istedi. Biliorum nerde oldunu felam da barut fıcısı cozumunu de okudum fekat baska alternatifler varsa buraya ya da ozel msj yardımı ile bana annatabilir mi ?[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ?

Sosyal ağlarda paylaş

Ok gormustum onları saolsn oldurmeye calısırım artık :D[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZeuZ, 27 August 2003 11:54 tarihinde demiş ki:
Ok gormustum onları saolsn oldurmeye calısırım artık :D[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ?

baba bak,alan etkili büyülerini yada firepowder keg i al archerla shamanın tam arasına koy bariatın 1 adım gerisine kaç patlayınca bütün goblinler ölüyor sende Khana dal çok rahat öldürürsün.
SPOILER
Beyler yaw ben hill giantların oradaki kapıyı açamadım kapalı kapı naapçam Wielder başkanına rapor ettim köye git dio.Ama kapıyı geçemiom ? DArk inquisitior larııda hallettim Diego katılmadı bana ne iş ?_[hline]Everyman lives,not every man truly dies !
Sosyal ağlarda paylaş

etrafindan dolasacan daglardan falan
o kapiyi acamiyosun sanirim.

goblin khan i oldurmek istiyorsaniz daha adama gelmeden follow u kapatacaksiniz, 1 de gunpowder keg, 2 de extra heal olacak
dalacaksiniz, archerlarin ortasina tam tahtin onu bigi bi yere, solundan sagina 2 serden 6 bomba birakacaksiniz, ve orda biraz bekleyeceksiniz,
2 den 1 e gectigi anda (bu arada heallicaksiniz kendinizi) asagi kacicaksiniz, khan tam noolduunu anlamadan herkes patlicak cani yariya inicek zatne
sonra asagi binip biraz f yi acacaksiniz ve adamlarinizla khan i yiiceksiniz
afiyet olsiun[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

dostlar daha barca da sewers da thief&beggar gruplari var. bunlardan hangi tarafi tutmam lazzim? beggar questleri bitirince sanirim +1 luck aliyoz fakkat thieflerin head i hatunla yatmakta var ishin ucunda. thiefler picklock a falan point veriyorlarsa onlari tutmak lazzim degil mi dostum? yarmishim luck i !
Sosyal ağlarda paylaş

İstediğini seçebilirsin.
ÇOK BÜYÜK SPOILER
-Beyler ben level 19 oldum.Crypt 2.ci kata indim Necro skillim 125 ama tag vermediğim için artık yükselmek için 4 skill istiyor :))) ben zaten level basına 25 skill alıyorum simdi lighting e abanıcam...Crypt çok zor diyolar doğrumudur?Ben daha hiç zorlanmadım
-Bu arada zeus sağol necro cidden 100ü geçince muhteşem oluyor ben sabırsızdım 50ye kdr baktım raise dead de iş yok dandik dedim.
-SON SORU UNDEAD ENEGRY NASI BIR SKILL PASSIVE MI_?Yani max 22 hp mi ekliyo heal mi ediyo ?üst üste yapabiliyomuyuz ?[hline]Everyman lives,not every man truly dies !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...