SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 puce magicin bu oyunda şansı yok.u arada fransaya ifilan nasıl gidiyoz ya savaş filan varmıs ingiltere diolar ben barça dan çıkamadım ya ???[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 fransaya gitmek icin bi faciton a katilman lazim (wielder, knights templar ya da inquisiton) sonra sana quest veriyolar zatren bi cut scene ile[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 YA beyler bu saldırıdan sonra ether plaine grince o na yaw 100 tane okcu cıkıyo karşıma nasıl geçtiniz orayı?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 işte bana relici bulma görevi verdiler lvl 11 dim gittim montrealle chambers a arkdaş çok azsın 17 de git dedide quest kalmadı barçada ?[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Şu oyunu çalıştıracak minimum configi verir misiniz?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 lvl 26 assasin pureblood str 12 agil. 16 cha 9 int 10 luck 3 tag skills ranged weapons 240 evasion 130 lockpick 80 fortitude 40 (52) demonic spirit ehheh target'i body yapıp ta planned attack verildiinde her seferinde groin shot ile yere yapıstırıyor :D ortalama 32 piercing damage 12 acid damage (fire eva. perks) %10 fire damage Ortalıın azına mıcarım falla :D[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Etheral plane dediğin, magical stone'larla gezinirken başına gelen talihsiz olaya deniyo :). Sonunda yine bi magical stone vardır, tıklayınca gitmek istediğin yere gidersin genelde... benim gibi şanssızsan, bi etheral den diğerine geçme ihtimalin de var tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 yok riglous oyunda quest olarak bi yerde ethereal plane e giriyosun :) sen daha gelmedin oralara[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 haa olabilir... olsun... sıktı zaten... "Spoiler" saolsun, oyunun bittiğini öörendik; şevk falan kalmadı, silecem heralde yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: SolidSnake, 22 August 2003 23:00 tarihinde demiş ki: Necro dandik gibime geldi bilmiyorum.Hele Summonların mana yemesi kötü olmuş.Şimdi Lighting çalışan character açtım. -Speech olayını biliyorum ben her level 5 skill veririm ona Arcane.[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! La allah korusun solediin seye bak, necro skill 80'i gecsin ondan sora mannnyakkk oluyor zaten ozellikle cesed'i bomba yapmak kacarken cok ii :D. 20 kisiden kacarken felan cok ise yarar bence en ii skill necro buyu olaraktan .[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radianya Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 allam nerde bu sewersdaki knight nerde thives guild yicem bulamadim 1 saatttir dolsaiyorum tik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Bak temple distiricten sewersa gir sola git.Solda bi kapı görücen.Onun yanında bi zincir var onu çek o zaman kapı açılacak.Kapıdan geçip kuzeye git.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 lam koyucam ama beyler oyun bitiren varsa söleyin lava torll den baska fire immunty olan yaratık yoksa lighting ı açmicam necroya giricem ? Yoksa lighting gidicem ?[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 var fire wargolemler:) ileride bol bol çıkıyolar ama farketmez çünkü bunlardan ice ve lightning wargolemlerde var:) sonucta neyi secersen sec bunlarda ufak sorun oluyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radianya Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 bu felgnash beggears hall dada o yer nerde heryer temizlnedi bulamadim gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 oha sewers in dogusunda girisi[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radianya Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ya yok orda ole bi adam yada oldu bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Agalar inquestor'lara katıldım (tam telaffuz edemiom mlsf) grand inquestor benden goblin khanı oldurmemi istedi. Biliorum nerde oldunu felam da barut fıcısı cozumunu de okudum fekat baska alternatifler varsa buraya ya da ozel msj yardımı ile bana annatabilir mi ?[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 SPOILER O mağra girişinin solundaki alana gidiyosun; orda bi kabile var.. fake bi goblin yeri kurmuş adamlar, geleni geçeni biçiyolar. onlardan 9k karşılığında anti-goblin maul'unu alabilirsin ya da onları öldürürsün, büyük olanından düşüyo zaten silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ok gormustum onları saolsn oldurmeye calısırım artık :D[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: ZeuZ, 27 August 2003 11:54 tarihinde demiş ki: Ok gormustum onları saolsn oldurmeye calısırım artık :D[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın baba bak,alan etkili büyülerini yada firepowder keg i al archerla shamanın tam arasına koy bariatın 1 adım gerisine kaç patlayınca bütün goblinler ölüyor sende Khana dal çok rahat öldürürsün. SPOILER Beyler yaw ben hill giantların oradaki kapıyı açamadım kapalı kapı naapçam Wielder başkanına rapor ettim köye git dio.Ama kapıyı geçemiom ? DArk inquisitior larııda hallettim Diego katılmadı bana ne iş ?_[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 etrafindan dolasacan daglardan falan o kapiyi acamiyosun sanirim. goblin khan i oldurmek istiyorsaniz daha adama gelmeden follow u kapatacaksiniz, 1 de gunpowder keg, 2 de extra heal olacak dalacaksiniz, archerlarin ortasina tam tahtin onu bigi bi yere, solundan sagina 2 serden 6 bomba birakacaksiniz, ve orda biraz bekleyeceksiniz, 2 den 1 e gectigi anda (bu arada heallicaksiniz kendinizi) asagi kacicaksiniz, khan tam noolduunu anlamadan herkes patlicak cani yariya inicek zatne sonra asagi binip biraz f yi acacaksiniz ve adamlarinizla khan i yiiceksiniz afiyet olsiun[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 dostlar daha barca da sewers da thief&beggar gruplari var. bunlardan hangi tarafi tutmam lazzim? beggar questleri bitirince sanirim +1 luck aliyoz fakkat thieflerin head i hatunla yatmakta var ishin ucunda. thiefler picklock a falan point veriyorlarsa onlari tutmak lazzim degil mi dostum? yarmishim luck i ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 İstediğini seçebilirsin. ÇOK BÜYÜK SPOILER -Beyler ben level 19 oldum.Crypt 2.ci kata indim Necro skillim 125 ama tag vermediğim için artık yükselmek için 4 skill istiyor :))) ben zaten level basına 25 skill alıyorum simdi lighting e abanıcam...Crypt çok zor diyolar doğrumudur?Ben daha hiç zorlanmadım -Bu arada zeus sağol necro cidden 100ü geçince muhteşem oluyor ben sabırsızdım 50ye kdr baktım raise dead de iş yok dandik dedim. -SON SORU UNDEAD ENEGRY NASI BIR SKILL PASSIVE MI_?Yani max 22 hp mi ekliyo heal mi ediyo ?üst üste yapabiliyomuyuz ?[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Undead En.'yi, raise ettiklerine uyguluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar