THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yaw arkadas ilk laptopum x-200 du toshiba 2 tane olu pixel cikmisti 2.ayinda. sonra qosmio oldu bi tane gene ortasnda bir olu pixel. sonra 24inchlik lcd monitorumde iki tane cikti gecen durup dururken. simdide yeni aldigim daha bugun kullanmaya basladigim mac promda cikti ve isin kotusu amerikadan aldigim icin son gune kadar acip acikp kontrol ettim geldim istanbula actim iki saat sonra olu pixel ve iadede edemiyorum. gelde kafayi yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 pixel katili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 nazar var nazar. Şaka biyana gerçekten çok şanssızsın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Gonder amerikaya, garantiye direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 vucudunda cok statik elektrik var da kristalleri mi yakiyorsun? elektro musun olm? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 evde manyetik bi dalga olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar