BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Masquerade said: fakirsin di mi. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 fede said: olur öyle fede said: geçmiş olsun fede said: ocak şubat aylarında ben de yapamıyorum beynim donuyor ahahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Fistan zaten komik falan değildi ki, bi tutturmuş zengin-fakir muhabbeti kendince takılıyordu. Kendini Cem Yılmaz sanıp böyle konu açması da ayrı gariplik olmuş. Fede ve dasaa komiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 O ayrı bir kategoride, malum herif tanrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 fistan komik de kış ayları işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Jahrein said: ben?ben? Ne o sen de mi tanrı olmak istiyorsun? Sana uygun şu tanrı var; Bereket Tanrısı Priapos http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/0/01/Priapos.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 "Tatar Ramazan" said: Fistan zaten komik falan değildi ki, bi tutturmuş zengin-fakir muhabbeti kendince takılıyordu. Kendini Cem Yılmaz sanıp böyle konu açması da ayrı gariplik olmuş. Fede ve dasaa komiktir. Jahrein said: fistan... espri? what? olm çatlamayın lan euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Jahrein said: "Tatar Ramazan" said: Jahrein said: ben?ben? Ne o sen de mi tanrı olmak istiyorsun? Sana uygun şu tanrı var; Bereket Tanrısı Priapos http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/0/01/Priapos.jpg iltifatınız için teşekkür ediyorum sayın tatar ramazan ahahahHHHASDHASDHA ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 "Tatar Ramazan" said: Fistan zaten komik falan değildi ki, bi tutturmuş zengin-fakir muhabbeti kendince takılıyordu. Kendini Cem Yılmaz sanıp böyle konu açması da ayrı gariplik olmuş. Fede ve dasaa komiktir. Ramo (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar