Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 çok heyecanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 anlamıyorum bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 3 dk uraşıp anlamıyorum demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yani anlaman için en azından 1 sene o demoyu kullanıp bol bol yabancı forex forumlarında gezinmen gerekiyor... veya oturup bir kaç basitçe anlatan kitap okuman lazım. (teknik analiz üstüne) grafik okumayı öğrenmeden live ekran karşısına oturmanın bir anlamı yok. ben 5 senedir forex üzerine kitap okuyorum/az işlem yapıyorum, daha 5 basamaklı rakamlarda işlem yapmadım. en yavaşından al öğrenme işini yoksa, yatırım değil eğlence için kumar oynuyor olursun ve kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 reuters ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 forex patladı. Düzenleme gelecek ona artık oynanası birşey değil aracı kurumlar hipnelik yapıyorlar pozisyonlarınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar