Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diploma vs Sertifika

LesterPiggott

Öne çıkan mesajlar

başlık saçma evt ama bi yardım edin,

Şimdi ben yurtdışında prestijli bir universiteden muhendislik diploma programına kabul edildim, muhendis değilim ama 4 senelik Bachelor of Science diplomam var. O yüzden kendi alanımda (bilişim) muhendis değilim ama bu programdan sonra lakabı alabilicem galiba.

Ama şimdi bunun yarı fiyatına gelicek bir sertifika programı buldum. Ucla extension(university of california) programı adında 9 aylık sertifika programı var, verdiği dersler güzele benziyo hem de fiyatları nerdeyse kabul edildiğim diploma programının yarısı, ve bitirdikten sonra 18 ay çalışma izni veriyolarmış los angeles'da.

Sizce hangisini seçmeliyim çok kararsızım, 1 hafta içinde karar vericem. Yardımlarınız için sağolun.

Lester
Sosyal ağlarda paylaş

undergrad eğitimim var 4 senelik, aslında ben master of engineering için başvurmuştum ama benden master öncesi 1 sene grad diploma of engineering almamı istediler. Bende sadece 1 sene diplomayı alıp master yapmamaya karar verdim. Bütçem yetmedi.

extension programını neden soruyorum, diploma yada akademik bir özelliği yok ama 1 sene istediğim derslerden eğitim ve 1 sene çalışma tecrübesi mi denesem amerika'da. Belli olmaz belki şansa tutunurum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...